Seks bez kurtona

Ovo je JEDINI razlog zašto muškarci žele seks bez kondoma!

U vreme kada su polne bolesti veoma rasprostranjene, ipak neki muškarci ne mogu da se obuzdaju i uvaže zaštitne mere i predostrožnost, evo i zašto.

Kada su u pitanju strast i seks, dešava se da izostanu sredstav za zaštitu kao što je kondom.

Muškarci posebno u datom trenutku budu fokusirani na ženske atribute i požuda im “pomrači” um.

Ne radi se o visini IQ-a, nekada preovlada onaj animalni poriv koji usled hormonskih procesa jednostavno vraća onaj amimalni instikt i nagon da “poseduje” pdabranu ženu.

Zašto kočnice popuste?

Jednostavno, neka su istraživanja došla do otkrića da što je žena privlačnija muškarcu to je on manje zainteresovan za upotrebu kondoma.

I ne samo to, kada mu je privlačna njegov nagon za završnicom bez prekida je znatno jači.

Ipak, treba imati na umu da seks sa zaštitom pruža potpuni užitak jer izostaje “glavobolja” oko raznih tema koje se nameću za “dan posle”.

Seks sa ćutljivim ili pričljivim muškarcem? Od ove osobine zavisi i veličina polnog organa

Velike su razlike u afinitetima i željama tokom seksualnog odnosa, ipak postoje neke naznake čak tokom prvog susreta koje će vam dati odgore na izvesna očekivanja.

U zavisnosti od senzibiliteta, pa i temperamenta, očekivanja tokom seksualnog odnosa variraju.

Ukoliko ste neko ko teži mirnoj luci i stabilnim vezama, verovatno će vam trebati prilično vremena da upoznate partnera i vremena da se intimizirate sa njim.

S druge strane, oni koji su avanturističkog duha imaju ptrebu da se sa nekim sjedine u strasti, često ne misleći o tome “šta će biti sutra”.

Ipak, postoji izvesna podela o tome kakav je ko u krevetu.

Muškarci koji previše pričaju i gestikuliraju imaju potrebu za bliskošću, ali i da zadovolje sopstveni ego. Vrlo su izbirljivi ub odabiru partnerke na duge staze, ali ne prave pitanje kada se veza svodi na jednu noć.

Muškarci koji deluju povučeno, iz kojih bukvalno “vadite reči klještima”, potpuno iznenađuju u krevetu svojom vatrenošću. Oni su strasni i neretko vrlo obdareni, za razliku od prve kategorije.

Dobra, stara je i dalje na snazi – Ćuti i radi!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *