PUsenje

Ovih 6 stvari o oralnom seksu treba da zna SVAKI MUŠKARAC. Dame, pomozite mu!

Muškarci otvoreno kažu šta vole, a šta ne vole u toku oralnog seksa, a ženama kao da treba mnogo više slobode. A to je preduslov uživanja. Drage dame, progovorite o onome što vas muči i uživajte do kraja života! Ovo je šest koraka do raja.

1. Jednostavno pričajte

Niste zadovoljni oralnim seksom, a ne kažete to u trenutku kada partner pokušava da vas zadovolji? Onda mu obavezno recite pre ili posle seksa. Jednostavno mu nakon oralnog seksa objasnite šta sledeći puta treba da ponovi, a šta vas baš nije previše oduševilo. Saveti što treba poboljšati, ali oprezni, nežni, vrlo su poželjni. Ali taktično, u kombinaciji sa pohvalama.


2. Neka govori vaša vagina

Ako pritisnete vaginu za vreme oralne stimulacije na njegova usta, to je znak za „malo brže, molim“, a ako je odmaknete, to znači „prejako je“. To se inače događa automatski – a strastveno kruženje sugeriše da je sve kako treba.

3. Igra prstima

Pokažite mu da vam za vreme stimulacije prstima može pružiti dodatno uživanje. Najbolje je da sami stavite ruku tamo gde želite da vas dodiruje.

4. „Oprez, dragi!“

Muškarci često pogrešno veruju da mogu jezikom – pošto je mekši od prstiju – vojnički da napadnu na klitoris. A to može biti nelagodno jer žene vole da se u početku nežno ispipava situaciju. Zato objasnite partneru da je klitoris vrlo osetljiv i da mora da bude mnogo nežan. Ne bi bilo zgorega reći da se kunilingus ne odigrava samo unutar, nego i u spoljašnjim područjima vagine.

5. Oralni seks ne podrazumeva samo intimno područje

Kod oralnog seksa jako je uzbudljivo ako se uključe i drugi delovi tela. Njegove ruke na vašim grudima, na vagini ili na zadnjici, njegova glava usmerena na vaša bedra, grudi… Usmeravajte ga tamo gde vam prija, oboje ćete biti srećni rezultatom.

6. Hvala, dragi!

Kada vaš partner isprati sva uputstva, uhvati pravi ritam i pogodi prava mesta, to mu i kažite. “To, tako je, tu!“ ili „nemoj stati!“ mnogo će mu značiti. Kasnije mu prenesite koliko ste uživali.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *