slika

Ove slike bi najradije ZAPALILE, a video ih je ceo Balkan: Ovo su NAJVEĆI BLAMOVI domaćih zvezda i još nas bole oči

Prekratke haljinice na visokoj bini su, čini se, našim pevačicama u 2017. godini bile najveći neprijatelj. Sevnulo je tu pregršt gaćica, intimnih delova, celulita i salčića, a mi smo rešili da se prisetimo najvećih blamova zbog kojih su našim slavnim cicama u 2017. godini crveneli obrazi!

Natasa Bekvalac
Kada Nata nastupa, ceo splav se ljulja! Naša pevačica voli kratke haljinice, koje joj svakako odlično stoje, ali kad ih oblači mora da pripazi na rizične raskorake nogu. Inače se desi ovakav peh!

Sličan blam doživela je i Milica Pavlović. Međunožje je sevnulo, a publika i paparaci su bili prilično zadovoljni prizorom.

Opet Milica i opet haljinica koja odbija da ostane na mestu! Ovoga puta su milimetri falili da pokaže gaćice, ali slika je u svakom slučaju poprilično provokativna.

Rada Manojlović
Radine gaćice ovoga puta videle su se iz drugog ugla. Seksi pertlica na boku istakla je njenu zategnutu zadnjicu, a po izrazu lica bismo rekli da joj nimalo ne smeta da pokaže malo više kože.

Dara Bubamara
Darine nemirne grudi pretile su da ispadnu iz ovih “naramenica” koje su ih jedva prekrivale, a to nije jedino što je pokazala. Opuštena koža na rukama ne izgleda ni malo laskavo na ovoj fotografiji.

Iva Štrljić
Ko može da zaboravi ovu Ivinu blamažu? Da se pogledala u ogledalo pre izlaska iz kuće shvatila bi da je ovaj izrez predubok i da hulahopke i gaćice sevaju na sve strane! Džabe glamurozna haljina kad je sebi dozvolila ovakav propust.

Nataša Bekvalac vol 2.
Nevaljala novosadska Barbika opet napada! Neko mora da je obavesti da su ovakve haljine potpuno neprimerene za njene seksi koreografije na nastupima.

Aleksandra Prijović
Šlic je bio rizičan, ali Prija se na vreme snašla. Čim je videla da je izvirilo ono što ne treba, rukom je prekrila međunožje i sprečila katastrofu.

Jelena Karleuša
Dame, mora li baš ovako?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *