JK

Ove poznate dame ljube MLAĐE FRAJERE, a razlika kod jednog para je 35 GODINA! Pogađate o kome se radi?

Iako je veza između starije žene i mlađeg muškarca dugo bila tabu tema, vremena su se, srećom, u velikoj meri promenila pa tako danas brojne slavne dame ponosno šetaju sa svojim jačim, i mlađim polovinama.

Trenutno je u žiži interesovanja veza nemačkog supermodela Hajdi Klum (44) i 16 godina mlađeg bubnjara nekad super slavnog emo benda Tokio Hotel. Hajdi se tako priključila listi slavnih dama koje imaju mlađe frajere i dokazuje ono što zapravo dugo već znamo – godine stvarno nisu važne.

U galeriji pogledajte koje Srpkinje takođe smatraju da je mlađe i te kako slađe.

Verica Rakočević (70) i Veljko Kuzmančević (35)


I vrapci na grani znaju za razliku u godinama između Verice i Veljka, i koliko komentari zlih jezika njih nimalo ne dotiču. Njih dvoje su najbolji dokaz da ljubav ne broji godine i kako vreme prolazi, sve su zaljubljeniji.

Anabela Bukva (43) i Andrej Atijas (32)


Anabela Atijas je po drugi put stala na ludi kamen sa 11 godina mlađim partnerom. Nakon braka sa Gagijem Đoganijem, sreću je pronašla kraj sarajevskog biznismena Andreja, a pre pet godina su dobili ćerku Blankicu.

Jelena Karleuša (39) i Duško Tošić (32)

Jelena Karleuša je od svog supruga, fudbalera Duška Tošića starija 7 godina. Kada im se dogodila ljubav, pevačica je priznala da ju je njen dragi u početku lagao za godine, izjavivši da je stariji. Ona se zaljubila u njega, te joj godine nisu bile bitne i odmah ga je zamislila kao oca njene dece.

Goca Tržan (43) i Raša Novaković (29)


Goca Tržan je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem koji je bio 5 godina mlađi od nje. Da su mlađi muškarci njen izbor, potvrdila je sa Rašom, sa kojim je otpočela vezu nakon razvoda od Marinkovića. Pevačica je od Raše starija 14 godina, a uskoro planiraju da se venčaju.

Elena (46) i Jugoslav Karić (39)


Izgleda da je Elena afinitet ka mlađim muškarcima nasledila od mame Verice, te se obe odlučuju za mlade partnere. Između nje i Jugoslava je sedam godina razlike.

Kameron Dijaz (45) i Bendži Maden (39)


Njih dvoje su verovatno jedan od najkul holivudskih parova. Glumica Kameron Dijaz je muzičara i člana benda “Good Charlotte” upoznala na jednoj velikoj večeri koju je organizovala u svom domu.

Hajdi Klum (44) i Tom Kaulic (28)


Službeno je potvrđeno – Hajdi Klum i Tom Kaulic su par. Slavna nemačka manekenka i članica žirija u emisiji Američki talenat ovih dana ne može da sakrije zaljubljeni osmeh. Iako su ovaj par paparacii prvi put ulovili početkom godine, tek pre mesec dana su odlučili da prestanu da se kriju.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *