Farmerice

Ove farmerke deluju FENOMENALNO, dok se devojka ne okrene. Tu vas čeka NEPRISTOJAN prizor

Ako ste ikada u nekim ludim mislima pomislili “Baš su mi potrebne farmerke sa ogromnim rupama na zadnjici”, stižu baš takve…

Bizarnim odevnim komadima izgleda da nema kraja – nakon farmerki u kojima ženska noga izgleda kao but u mreži, te šortsa toliko kratkog da podseća na gaćice, stigao je još jedan koji potpada u kategoriju “verovali ili ne”.

Reč je o farmerkama britanskog brenda “Pretty Little Thing”, koji se već proslavio sličnim modelima, koje spreda deluju sasvim uobičajeno, čak su i veoma atraktivne, dok neko ne baci pogled pozadi.

Naime, ovaj model džinsa ima ogromne proreze ispod zadnjice – te sve one dame koje žele da pokažu svoju izvajanu pozadinu, a da ipak obuku farke – konačno imaju priliku za to.

Na web stranici ovog brenda ovaj komad opisuju kao uske farmerke visokog struka u kojima ćete pokazati i malo kože. Dalje kažu da je reč o modelu sa detaljem za zadnjicu koji možete kombinovati sa odećomk za svaki dan ili ih uklopiti uz najbolje potpetice i spremiti se za ludi izlazak u grad sa prijateljicama.

Cena ovih sumanutih farmerki je 28 dolara, a postoje u crnoj i svetloplavoj varijanti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *