Prosidba

Ovakvu prosidbu nikada niste videli!

Fotograf Dejl Šarp zaprosio je svoju devojku Karli Rasel pod magičnom aurorom borealis u Norveškoj, a fotografije njegove prosidbe su nestvarne.

Dejl i Karli imaju svoju fotografsku kompaniju sa sedištem u Australiji i oboje su imali priliku da već više od 30 puta vide i fotografišu polarnu svetlost.

Šarp je ovog puta pokušao nagovoriti Karli da naprave selfi, što je ona odbijala govoreći mu da bi se trebali premestiti na bolje mesto kako bi uhvatili savršeni prizor oko njih, ali na kraju je pristala. U tom trenutku njen dečko je kleknuo i zaprosio je.

“Bila sam šokirana jer je to bilo poslednje što sam očekivala u tom trenutku. Stalno sam mu govorila da požuri kako bismo mogli fotografisati. Kada je kleknuo bila sam u šoku, ali sam rekla da”, izjavila je Karli.

Dejl je prosidbu prvobitno planirao 9 meseci ranije kada je prsten stavio u bocu losiona i rekao Karli da je jako skupa. Međutim, njihov prtljag je bio previše težak na aerodromu i Karli je nesvesno izbacila bocu u kojoj se nalazio prsten od 4.000 dolara. Šta se dogodilo Dejl je shvatio tek kasnije. Par se upoznao preko interneta dok su živeli na suprotnim stranama Australije, a prilikom prvog susreta su fotografisali zalazak sunca. Sedam godina kasnije su se verili, ali ne planiraju venčanje u skoroj budućnosti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *