Karleusa

Ovako stvarno izgleda: Pogledajte fotografiju Karleušinog stomaka bez photoshopa

Jelena Karleuša sama se šalila na račun sopstvenog izgleda – iako izgleda sjajno, neki novinari zamerili su joj višak kilograma o kome je javno govorila u poslednje vreme.

Ipak, pop diva rešila je da se otarasi viška koji joj je smetao pa je tako prethodnih meseci nije izbijala iz teretane (u koju do ove godine nikada nije išla) a rezultati se mogu videti na fotografijama koje je danas objavila na društvenim mrežama.

Jelena je pokazala ravan stomak, bez šminke i photoshopa. Obučena u sportsku crnu odeću, sa kačketom na glavi, napravila je pauzu od treninga ne bi li podelila svoj uspeh sa pratiocima.

“Dragi hejteri… moje savrseno telo i pločice na stomaku su poklon vama! Hvala vam što ste mnogo jeli govna i motivisali me da izgledam ovako! Samo nastavite tako, vi mali zli ružni patuljci,” napisala je ona uz video koji je objavila.

Karleuša je u septembru prošle godine otkrila da nije zadovoljna svojim izgledom, te da će u narednom periodu raditi na njemu.

“Merila sam se sinoć. Dobila sam nervni slom. Jako sam se razočarala u sebe i odlučila sam da od danas više ne jedem ništa. Ne pijem energetska pića, ne pijem Koka kolu, ne pijem alkohol, od hrane ništa više ne jedem, samo badem”, priznala je pevačica tada.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *