Dzordz Kluni

Ovako je Džordž Kluni oborio s nogu prelepu Amal: Nije bilo lako impresionirati lepu crnku! (FOTO)

Tokom svog poslednjeg televizijskog intervjua, Džordž Kluni je objasnio koliko mu je zapravo bilo teško da osvoji današnju suprugu Amal Kluni, u koju se zaljubio posle prvog susreta

Kao što je nedavno otkrio, Džordž Kluni svoju je današnju suprugu Amal Kluni upoznao je sasvim slučajno, ali bio je to sudbinski susret koji mu je obeležio život.

– Najluđa stvar je to što nisam ni izašao iz kuće. Naš zajednički prijatelj me nazvao i rekao:

– Stižem kod tebe. Mogu li da dovedem i prijateljicu, Naravno da ga nisam odbio, a onda me nazvao moj agent koji je rekao: “Upravo sam upoznao tu ženu koja dolazi kod tebe i koju ćeš oženiti”, rekao je 56-godišnjak.

Ali, bio je to kako danas opisuje, lakši deo posla, jer pravo osvajanje lepe pravnice tek ga je čekalo.

Tokom svog gostovanja u emisiji Dejvida Letermana “My Next Guest Needs No Introduction”, Kluni se prisetio svojih prvih taktika.

– U početku sam joj pisao pisma u kojima bi rekao kako držim taoce i da mi treba advokat da me izvuče iz situacije, našalio se slavni glumac. Ali, šalu na stranu, kako je vreme prolazilo, shvatio je koliko mu se Amal sviđa i zaključio kako je vreme da preduzme i neke konkretne poteze.

Budući da je ona živela u Londonu, a on je u to vreme došao tamo da snima novi film, bila je to idealna prilika.

– Otišao sam u London da snimam svoj novi film, a radili smo nešto u muzičkom studiju u “Abbey Road-u”, što je poprilično lepo za doživeti jer je tamo i orkestar od 150 članova i odmah mi je prošlo kroz glavu kako je to nešto čime je mogu impresionirati, priča u nastavku i dodaje kako je poslao Amal poruku da ga poseti na snimanju.

– Trenutno sam na sastanku kod Muslimanskog bratstva, ali kada to rešim mogu da dođem, glasio je odgovor atraktivne crnke koja je u to vreme zastupala muslimansku zajednicu koja se suočavala s velikim kritikama na račun terorizma.

– Znači ona se tamo borila sa stvarnim problemima, a mi smo samo snimali glupi film, osećao sam se posramljeno, ali odgovorio sam joj:

– Da, da moraš da dođeš, ovo što radimo je važno, prepričao je kroz smeh svoju anegdotu simpatični glumac.

Izgleda da je poziv na snimanje bio pun pogodak jer su Amal i Džordž danas u srećnom četverogodišnjem braku, a u junu prošle godine su postali i roditelji blizanaca El i Aleksandera. Iako su deca centar njihovog sveta, par još uvek uživa u romantici, pa su pre nekoliko dana u intimi proslavili 40. rođendan svestrane pravnice za ljudska prava.

Privatnim avionom su otputovali na jednodnevni izlet u Big Sur, jedan od najlepših delova kalifornijske obale.

– Bili su sami, nisu poveli blizance sa sobom. Uživali su, a onda su se sutradan u isto vreme vratili u Los Anđeles, rekao je jedan od izvora bliskih paru za američke tabloide.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *