Beogradjanka

OVA Beograđanka se udala za američkog MILIONERA: Posle svadbe od tri dana desio se SLEDEĆI SCENARIO

Rodila se u Beogradu pre 41 godinu. Bila je uspešan model i glumica. Gledali smo je u više holivudskih ostvarenja, a onda se 2008. udala za američkog milionera. Priča zasad lepo zvuči, da li je srećan i njen nastavak?

Poznata Beograđanka koja je odrasla u Čikagu je Ivana Božilović. Igrala u “Wedding Crashers” (2005), “Van Wilder: Party Liaison” (2002) i “100 Girls” (2000).

A u filmu “Van Wilder: Party Liaison” glumila je uz Rajana Rejnoldsa.

Veliko interesovanje i u Americi i u našoj zemlji izazvalo je njeno venčanje sa Endruom Fajerstounom, naslednikom kompanije “Fajerstoun” i nekadašnjim učesnikom rijalitija “Neženja” (“Bachelor”).

Za američkog milionera veza sa Ivanom Božilović bila je presudna i spasonosna jer je pre susreta sa njom doživeo veliki emotivni brodolom. Raskid sa glumicom Dženifer Seft teško je podneo.

– Bio sam totalno slomljen. Toliko sam se trudio da naša veza uspe, ali sve se dešava sa razlogom. Moraš ponekad da budeš povređen kako bi kasnije sve došlo na svoje mesto”, rekao je Endru za magazin “Pipl”.

Svadba Beograđanke i Amerikanca trajala je tri dana. Služili su se tradicionalni američki specijaliteti, mada je roštilj pomirio kulinarske ukuse i mladinih i mladoženjenih gostiju. Na venčanju su bili članovi porodice i prijatelji.

Ivana i Endru su 2009. dobili sina Adama, dve godine kasnije rodila se ćerka Anja, a pre četiri godine dobili su još jednog dečaka, o čemu je pisao i “Dejli mejl”.

Srpska milionerka sa porodicom živi u Kaliforniji, žive pravi američki san. Na njegovom Instagram profilu pojavila se serija božićnih porodičnih fotografija.

Osmeh Ivane Božilović govori dovoljno o njenoj sreći, a Endru ne samo da je jedan od najbogatijih srpskih zetova već je i jedan od najduhovitijih.

Zanimljiv načinom poziranja uveseli svaku porodičnu sliku.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *