Tanja Savic i Slavica Cukteras

OTKRIVENA TAJNA TANJE SAVIĆ I SLAVICE ĆUKTERAŠ Menadžer ih uhvatio na delu, pa ih ŽESTOKO KAZNIO

Nekada najbolje drugarice, učesnice “Zvezda Granda”, Tanja Savić i Slavica Ćukteraš, bile su nestašne na početku karijere.

S obzirom na to da su ble vrlo mlade i svojeglave neretko se dešavalo da se ogluše o pravila koja vladaju “Grandu”, a tako je bilo i na jednom zajedničkom nastupu pre čak 13 godina.

– Njihovi menadžeri nisu želeli ni da čuju za to da njih dve piju pre nastupa, a one su to uvek krišom radile i ludo se zabavljale. Tako su razbijale tremu koje nikako nisu mogle da se oslobode, a jednom prilikom im je alkohol došao glave – ostale su bez prebijene pare!

Slavica i Tanja su se pretvarale da piju sok, a ustvari su cirkale sve vreme viski i koka-kolu… Menadžer je poludeo kada je shvatio šta mu rade iza leđa, pa im je te večeri oduzeo honorar, pevale su za džabe, za nauk – otkrio je izvor, što je i ona sama potvrdila:

– Jao, jeste, to je istina! To je bilo pre mnogo godina, 2005. ja mislim, pevale smo u Ćupriji. Htele smo malo da se opustimo, pa smo uzele viski sa koka-kolom, iako smo znale da nam je to zabranjeno dok radimo, pa kad su nas provalili, nismo imale kud. Ali nema veze, važno da smo se super provele, a ovoj situaciji se i Tanja i ja i dan danas često smejemo – izjavila je Slavica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *