OTKRIVENA ISTINA O USPEŠNIM MUŠKARCIMA: Kada dođe do seksa, oni…

Neverovatno…

Trećina uspešnih žena otkrila je kako muškarci na višim ili vodećim pozicijama na poslu, imaju izraženiju seksualnu želju.

Rezultati istraživanja sa željom da otkriju imaju li novac i uspeh uticaja na seksualni život, otkrili su kako je četvrtina muškaraca izjavila da su žene koje su uspešne u svom poslu, ujedno i one koje su sklonije preuzimanju inicijative u krevetu.

Drugim rečima, one imaju veću seksualnu želju koja, među ostalim, podrazumeva i veću sklonost isprobavanju novih stvari.

Međutim, to istraživanje nije povezalo visinu plate s veštinama u krevetu. Kao najbolje ljubavnice koje su pritom i najbolje zarađivale, navelo je tek 11 posto muškaraca, što je ništa u poređenju sa 46 posto žena i 40 posto muškaraca koji su priznali kako su najvatrenije noći proveli s onima koji su imali prosečna primanja.

– Najbolji ljubavnici zarađuju prosečne plaće i njima novac nije bitan kada je reč o traženju partnera, oni ipak žele više od toga. Oni najuspješniji imaju i najjači libido i ne prihvataju ništa manje od svog nivoa, kada je reč o njihovom privatnom životu – zaključak je istraživača.

Čini se kako se novcem mogu kupiti mnoge stvari, ali ne i uspeh u krevetu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *