Djani i zena

OTKRIVAMO NOVE UČESNIKE “ZADRUGE 2” Spremni smo na svađe, seks i prevare

Uskoro na ružičastoj televiziji startuje rijaliti, a kao učesnici se pominju Luna Đogani, Zorica Marković, Miljana Kulić, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija – Tamara Đurić, Nadežda Biljić i mnogi drugi.

Pevačica i rijaliti veteranka Zorica Marković kaže da je spremna kao zapeta puška.

– Baš bih volela da uđe Mirko Gavrić. Jedva čekam da se zajedno nađemo u istom prostoru. Imamo mi mnogo tema, prijatelju! Da li će biti slatko kao sladoled i slano kao pita, ne znam, ali biće zanimljivo – najavljuje folk pevačica sukobe sa Gavrićem, kog je optužila da ju je javno ogovarao u jednom uživo ukljućenju na Instagramu, i to sa najboljom drugaricom Anabelom Atijas. Protiv njih je Zorica najavila i tužbu, ali pre sudskog epiloga, očigledno ih očekuje raščišćavanje računa u rijalitiju. Zorica kaže da neće tražiti dečka u rijalitiju.

– Kakav crni dečko, ja sam ozbiljna žena! Kroz osmeh i šalu i seme krvavo ispunjavam želje i čestitke majmuna koji žele preko mene da dođu na ekran i da budu aktuelni. To znači da sam laf i da me ne zanimaju muškarci. Imam dedu s kojim sam već dugo, klinci po rijalitijima me ne zanimaju.

Verujemo da Zorica neće poštedeti ni najpoznatiju ljubavnicu na Balkanu Lunu Đogani, koja je ovog puta odabrala da glumi žrtvu.

– Ne tražim ni od koga podršku ako ne može da je pruži od srca, ali mi znači svaka. Ovo je moja bitka sada i želim da je završim. Ja ću biti i dalje ona Luna koju ste vi zavoleli, puna ljubavi i nežnosti. Samo ovaj put za sebe… nisam dovršila svoj cilj i idem da to uradim – poručila je Đoganijeva. Izjave ostalih učesnika “Zadruge 2” čitajte u nastavku.

Tamara Đurić

Pevačica i klaberka Tamara Đurić, koja se proslavila učešćem u “Farmi”, pokazuje da je njen jezik britak.

– Zbog honorara ne bih ušla jer ja novac imam, već samo ako mi tu nešto diže adrenalin. Ukoliko zaista uđu Stanija i Kristijan, oni mi više nisu zanimljivi. Smorili su me još na “Farmi” ta osrednja starleta i lažni kriminalac. U međuvremenu postali su mi simpatični. Oni su za mene danas, verovali ili ne, lepo sećanje, iako su ružni (smeh). Simpatični su mi jer takve ljude u životu nikad nisam upoznala. Ja na njih gledam kao na društveni fenomen – kaže Đurićeva i dodaje:

– Subotići su mi “tu mač”. Ljubu znam i poštujem je, ali cela ta priča mi je “tu mač”- iskrena je ova crnka.

Radiša Trajković Đani i supruga Slađa

Slađana Trajković, supruga pevača Đanija, takođe će se naći u drugoj sezoni “Zadruge”.

– Dobar sam prijatelj, lafica, volim dobar provod – kaže supruga folkera, koju smo pitali kako će reagovati ako joj neka starleta kaže da je bila ljubavnica njenom mužu.

– Ne daj bože da se to desi, neće dobro da se provede! – iskrena je Slađa, a na priče da Đani ludi zbog njenog ulaska, kaže: Muž i deca mi kažu da će da me se odreknu ako uđem u rijaliti, ali ja znam da će me podržati.

Miljana Kulić

Miljana

Miljana Kulić definitivno ulazi sa sinom Željkom i majkom Marijom. Miljana i beba će boraviti u posebnoj kućici namenjenoj njima i da sa drugim rijaliti učesnicima neće imati nikakav kontakt.

– Ona je spremna i da se obračuna sa Ivanom Marinkovićem ukoliko uđe – kaže naš izvor.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić tvrdi da se neće prepustiti Mikijevim čarima.

– Na tu priču stavila sam tačku. Neću imati seks, niti ću se skidati gola. Pa valjda mogu da pokažem nešto više od seksa – tvrdi Biljićeva. Ipak, naš izvor blizak čelnicima „Pinka“ tvrdi da su na razogovoru za ulazak u rijaliti mnoge od njih rekle da su spremne za seks pred kamerama.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *