Otkrijte svoj karakter na osnovu oblika stopala

Otkrijte svoj karakter na osnovu oblika stopala. Saznajt evise o sebi na jednostavan nacin.

Šta vam to stručnjaci mogu reći analiziranjem vaših stopala? Pa, ako detaljnije pogledate u njih mogu vam reći baš mnogo toga, a nešto pod toga niste ni znali o sebi.
Da li su vaši nožni prsti svi iste dužine ili vam je drugi prst veći od drugih? Čak i takve karakteristike mogu otkriti ponešto o vašoj ličnosti. Prepoznajte svoj oblik i saznajte što govori o vama

1. Romansko stopalo

Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su skoro iste veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljude i da isprobava nove stvari. Težite uspehu u poslovnom svetu i uvek ste u centru pažnje.
2. Seljačko stopalo

Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmereni ljudi. Nisu skloni istupima i ne vole da budu u centru pažnje, ali na njih se uvek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati da proveravate.
3. Grčko stopalo

Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugog. Reč je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, ali sigurno nisu srećni kada treba da kupuju obuću.
4. Izduženo stopalo

Kod ovog oblika palac je najveći, a ostali prsti su manji od onog svakog prethodnog. Reč je ljudima koji ponekad znaju da budu vrlo impulsivni i da menjaju raspoloženja, ali su odlični u čuvanju tajni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *