Prijovic

OTKAZALA DEVOJAČKO VEČE! Prija pukla NEVIĐENU sumu, pa MORALA da otkaže sve! Suprug joj zabranio da…

Došlo do žestoke svađe!

Pevačica Aleksandra Prijović pukla je 4.000 evra na devojačko veče koje je otkazala, pošto joj je verenik Filip Živojinović u poslednji čas zabranio da dovede stripere.

Folkerka je s drugaricama organizovala proslavu, ali se pastorak Lepe Brene i sin Bobe Živojinovića naljutio kada je čuo da je planirala da uživa u nagim muškim telima.

Prija je zakupila jedan lokal u Beogradu, iznajmila limuzinu i angažovala četiri muška stripera za 16. jun, da bi posle svađe sa verenikom, odustala od slavlja.

– Aleksandra nije žalila para za devojačko veče, koje je zakazala nedelju dana pre svadbe. Pošto je želela da slavlje bude glamurozno, rekla je drugarica da će sve sama platiti. Zakupila je lokal, iznajmila limuzinu, tražila da joj urade majice sa simpatičnim natpisima, naručila gomilu balona i cveća… Pored toga, devojke su poželele stripere, pa je Prija preko jedne agencije angažovala četiri mlada i atraktivna muškarca, poznata po tome što se skidaju skroz nagi. Planirale su da se baš opuste i imaju ludu zabavu – otkriva za “Hit” izvor blizak budućoj mladi.

Prema njegovim rečima, ona je o svakom detalju slavlja razgovarala sa Živojinovićem. Međutim, kad mu je pomenula da će uživati u muškom striptizu, on je potpuno poludeo.

– Celo veče su se svađali! Filip je Aleksandri napravio ljubomornu scenu i rekao da mu smeta da bude okružena golim muškarcima. Mada mu se ona pravdala da je to samo zabava i da nema razloga da brine, nastavio je da besni. Kad je videla da s njim ne može da izađe na kraj i ona se iznervirala. U roku od pola sata otkazala je devojačko veče, iako je već unapred iskeširala sve. Tek kad se malo smirila, shvatila je da je pukla čak 4.000 evra, ali nije imala kud – priča sagovornik.

On dodaje da je Aleksandra u ljutnji čak zapretila Filipu da ni on neće imati momačko veče, pošto je uništio njeno slavlje.

– Njih dvoje će do sredine juna verovatno spustiti loptu i imati poslednji provod s prijateljima pre venčanja. Novac koji je Prija dala više ne može da se vrati, ali je pominjala da će možda otići s nekoliko drugarica na vikend u Italiju – završava izvor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *