OTISAO JE PRE ISPUNJENJA! Ceci Ražnatović Arkan je za života tražio samo jednu stvar!

Nije dočekao da vidi…

Ceca se prisetila svog pokojnog supruga i otkrila šta je bila njegova velika želja

Pevačica Ceca Ražnatović pričala je svom odnosu sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom i otkrila do sada nepoznate detalje.

Ceca je ispričala da je njen suprug imao životnu želju koja se tiče nje i da ju je ona nakon izvesnog vremena ostvarila, međutim on ipak nije dočekao da uživa u tome.

– Godinu dana sam bila potpuno povučena iz medija i to je bila moja jedina odluka. U oktobru 2001. sam snimila album “Decenija”. Morala sam da se vratim na kolosek! Znala sam da moram da izvedem decu na pravi put. Da moram da budem jača nego što jesam i da se borim kako znam i umem.

Hvala Bogu da mi je dao talenat. Ja sam pre Željka imala karijeru i posvetila sam joj se. Na Marakani je 2002. bio koncert, to je bila Željkova želja. On mi je za života sve vreme govorio: “Meni je životna želja da ti napuniš Marakanu! Ti moraš da je napuniš!” Ja sam mu odgovorila: “Pa znaš li ti kolika je Marakana? Ona je ogromna prima 100.000 ljudi” – prisetila se Ceca.

– Željko me je ubeđivao: “Znam, ali ti ćeš napuniti Marakanu!” Ja sam mu potom govorila: “Pa kako da je napunim?” Željko me je zaista dugo uveravao da treba da zakažem koncert. Ipak, na kraju nije doživeo da uživa u mojoj muzici na Marakani. Kada je konačno trebalo da odlučim da organizujem koncert, setila sam se da je to bila Željkova životna želja u vezi sa mnom. U sebi sam rekla: “E sad, Željko, neka ti bude! Pevaću na Marakani – otkrila je Ceca za jedne novine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *