Vencanje slika

Ostavila je praznu stolicu za pokojnog sina, a onda joj je na venčanje došao gost zbog koga su svi zaplakali!

Beki Turni je majka s Aljaske koja je pre dve godine doživela ono što nijedna majka ne bi trebala doživeti.

Izgubila je svog, tad 19-godišnjeg sina Tristona, a od njegove smrti nije prošao niti jedan trenutak da nije mislila na njega.

Ali, život ide dalje pa je nedavno osetila sreću kad ju je čovek njenih snova zaprosio. Organizovali su venčanje, posebno mesto među “zvanicama” dobila je prazna stolica za njenog sina.

Na njoj je osvanula dirljiva poruka, njemu u spomen, njemu kojem je želela da može videti svoju mamu ponovno srećnu. Ali, kad je ceremonija počela, prije nego je rekla sudbonosno “da”, čovek njenih snova, Keli Turni zaustavio je sve i svojoj ljubavi doveo nekoga zbog kog su, samo nekoliko minuta kasnije, zaplakali svi svatovi.

Beki je prvo bila zbunjena, zbog naglog prekida ceremonije, ali kad se pred njom pojavio nepoznati mladić, Džejkob Kolbi, pa joj je rekao da ima 21 godinu, odmah je shvatila ko je on.

Kad je njezin sin otišao na onaj svet, mama je odlučila donirati njegove zdrave organe. Tako je odmah shvatila ko je on, a kad joj je Keli pritom dodao stetoskop, shvatili su i svatovi na svadbi.

Beki je automatski prislonila stetoskop na Džejkobove grudi gde je čula najljepšu “svadbenu pesmu”, srce svog sina koje je nastavilo kucati u drugoj dobroj duši.

Čvrsto ga je zagrlila, svatovi su zaplakali, a Beki će odsad živeti puno lakše i srećnije jer, iako Tristona više nema, njegovo je srce barem spasilo tuđi život.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *