Oral

Oralni seks: Zašto ga one vole?

U poslednje vreme žene sve češće priznaju da vole oralni seks. Ova priznanja, koja su itekako korisna za njihove partnere, podupiru i istraživanja koja kažu da je nekim ženama oralna stimulacija bolja od bilo kojih drugih seksualnih užitaka.

Nedavna istraživanja potvrdila su čak i da seksualno aktivne tinejdžerke kažu da više vole oralni seks od klasičnog. Mlade devojke i muškarci sve se ranije upuštaju u seksualne odnose pa brzo stiču nova iskustva, a samim tim brzo znaju u čemu najviše uživaju.

Naučnica Brea Malakad sa univerziteta u Alabami radila je na studiji o seksualnim navikama mladih od 18 do 25 godina. Većina devojaka rekla je da su uživale u oralnom seksu, a isto zadovoljstvo rado su priuštile i partneru jer su se zbog toga osećale moćnije.

KOJI TIP ŽENA VOLI ORALNI SEKS?

Prema istraživanjima, oralni seks vole žene koje nemaju problema sa samopouzdanjem i ne libe se uzeti ono što vole. Druge studije su potvrdile da žene više uživaju u seksu kada se ne srame svojih intimnih delova tela i požudnih misli. Suprotno tome, one žene koje imaju negativno mišljenje o svojim genitalijama, ne uživaju u oralnom seksu. Takođe, one žene koje su otvorenije prema novim seksualnim iskustvima i svesnije svog tela i uma, ranije stiču iskustva u oralnom seksu i imaju više partnera.

ZAŠTO ŽENE VOLE ORALNI SEKS?

Žene vole oralni seks jer lakše dostižu orgazam, tvrdi seksolog Romi Vajld i dodaje da oko 70 posto žena ne doživi orgazam ako uz penetraciju nema stimulacije klitorisa usnama, jezikom, prstima ili nekim seksualnim pomagalima. Kaže da se većina seksologa slaže oko mišljenja da je klitoris glavni izvor ženskog zadovoljstva, stoga partneri ne mogu pogrešiti ako stimuliraju klitoris tokom celog odnosa. Razgovorom mogu saznati kakvu stimulaciju partner najviše voli i zajedno će imati puno bolji i bogatiji seksualni život.

DAJTE JOJ VREMENA DA DOĐE DO VRHUNCA

Oralni seks žene vole i zato jer brže dolaze do vrhunca. Da bi dostigle orgazam, potrebna im je neprekinuta stimulacija, a to znači da partner ne sme žuriti i treba joj dati vremena. Muškarci često ne znaju da je ženi potrebno više vremena, posebno ako porede sa svojom brzinom postizanja orgazma.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *