Karleusa i Vranjes slike

OPET SE DOPISUJU, ALI ŽUČNO! Karleuša: Crve, nećeš više igrati fudbal! Vranješ: Preti mi gospodin Karleuša!

Folk pevačica Jelena Karleuša besno je poručila večeras bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, s kojim se ranije tajno dopisivala iza leđa svog muža, srpskog fudbalera Duška Tošića, da je “završio svoje” i da “neće zaigrati više nigde, ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju”.

Prethodno je Vranješ u objavi na društvenim mrežima napisao da je izložen torturi, optužbama i pretnjama “od strane gospođe i gospodina Karleuša” koji su “spremni na sve”.

Karleuša – čije su seksualne slike procurele večeras na internetu, a za koje one tvrdi da su montaža – optužila je Vranješa, uz niz najcrnjih psovki i uvreda, da ju je kaznio jer navodno nije želela da bude s njim.

“Džabe ti je! Po cenu da se razvedem, a neću, ti možeš samo da me sanjaš. Džabe si mi slao sve slike koje sam brisala, džabe si mi slao poklone i ruže, džabe si pretio da ćeš ze zbog mene ubiti, ne možeš mi ništa”, napisala je Karleuša u objavi na društvenim mrežama.

Karleuša je poručila Vranješu da je “crv mali koji nije ni do kolena” njenom mužu Dušku Tošiću.

Vranješ je prethodno ispričao svoju verziju događaja koji su prethodili ovom estradno-fudbalskom ratu.

“Jelena i ja smo se upoznali preko instagrama pre dve godine, kada je sve i počelo. Brojeve smo razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta: od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu, viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući… Ja nisam paćenik, ni psihopata, kako ona želi da me predstavi.

Pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem. Nisam nikoga jurio, niti prisiljavao! Sve je bilo dobrovoljno, uz obostrano zadovoljstvo. Prema tome, gospodine Karleuša i gospođo Tošić, krivce tražite među vama samima. Meni je jako žao svoje porodice koja je izložena svemu ovome, ali ovo je jedini način da kažem istinu i time zaštitim sebe i porodicu”, poručio je Ognjen Vranješ.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *