Crnkinja

Ona tvrdi da je POSTALA CRNKINJA na bizaran način, a kada vidite kako je ranije izgledala ništa vam neće biti jasno (FOTO)

Martina Big za sebe tvrdi da je model, mada je sudeći po njenom izgledu, teško poverovati da bi se uklopila u stroge modne standarde. To nije i najčudnija stvar u vezi sa ovom ženom. Ova Nemica tvrdi da je postala crnkinja, a objašnjenje kako je to “postala” najluđa je stvar u ovoj priči.

Ona tvrdi da je postala crnkinja nakon radikalnog tretmana potamnjivanja kože injekcijama. Njena kože sada jeste tamna, iako je bila izrazito svetle puti, ali ni to nije “dokaz” kojim potkrepljuje svoju tvrdnju.

“Dokaz” je njena kosa koja je sada, kako kaže, crnačka. To je shvatila kada je otišla kod frizera da skine nadogradnju koju je imala do tada i primetila je da joj se “kvalitet kose i struktura dlake” promenila, zbog čega, sada ima “afro kosu”.

– Ponosna sam što sam crnkinja. Čak i ako moja koža počne da bledi, neću se osećati manje crnkinjom. Tražiću još injekcija. Ja sam crnkinja, to je moja rasa. Bolje je biti crnac, osećaj iznutra je bolji – kaže ona.

Pored kose, Martina je drastično promenila celokupan izgled – dala je 50.000 funti na operacije, prvenstveno, ali ne i jedino, uvećavanje grudi. Pre svih transformacija izgledala je ovako:

Kako kaže, svojim izgledom je prezadovoljna, i ako joj je verovati na reč, dobija mnogo komplimenata.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *