Drugaricin otac

ONA IMA 27, ON 52 GODINE “Udala sam se za OCA SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE i sada sam joj MAĆEHA”

Nakon što je saznala da su joj otac i najbolja prijateljica u vezi, jedna devojka je doživela dodtani šok kada je čula da njih dvoje nameravaju da stupe u brak i da će joj do juče najbolja prijateljica postati – maćeha.

Tejlor (27) iz Arizone je upoznala svog skoro duplo starijeg supruga Kerna Leksmana (52) preko njegove ćerke Amande Leksman (30), a kako su supružnici izjavili, bila je to ljubav na prvi pogled.

– Odmah sam pomislila koliko je zgodan. Kada smo se prvi put sreli, radila sam i družila sam se sa njegovom ćerkom, on je bio još oženjen, a ja sam bila u vezi – rekla je Tejlor, dodajući da je njena prijateljica prvobitno bila zatečena saznanjem, ali da je vremenom prihvatila njihovu vezu.

Između ostalog, ona je pričala i o tome kako su njeni roditelji reagovali na saznanje da im se ćerka udaje za 25 godina starijeg čoveka koji je već imao nekoliko brakova pre nje i koji je otac njene najbolje prijateljice.

– U početku su bili uznemireni, ali su znali da volim starije muškarce. Na kraju su i oni i Amanda odobrili našu vezu – rekla je, navodeći da su zbog razlike u godinama imali i komične situacije.

– Kada smo se uselili u novu kuću, došao je notar koji me je pogledao i rekao mom mužu da njegova ćerka može da popuni potrebne formulare i sada, aludirajući na mene – rekla je ona kroz smeh.

Kako su oboje izjavili, vole da se porede sa Ketrin Zitom Džouns i Majklom Daglasom. Za svoju ljubav kažu da je duboka i da seže do ispod kože, i da su se oboje zaljubili u dušu onog drugog. Što se tiče dece, izjavili su da ih nemaju trenutno u vidu i da samo žele da uživaju u ljubavi i slobodi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *