Tesna Koza

OGROMAN BLAM na srpskoj televiziji: Građani žele da promene kanal da NE GLEDAJU, ali onda opet vide OVO

Neraskidivo sveto trojstvo novogodišnjeg programa je kao hronična bolest koja vaskrsne svake godine u isto vreme. Red programa rekordne repriziranosti, red muzičkog ugođaja i naravno “Tesna koža”.

Kao i svake prethodne, tako i ove godine domaće televizije sa nacionalnom frekvencijom su se još jednom potrudile da nam osveže pamćenje na prethodnu godinu, ali i na godinu pre toga, pa na godinu pre te i tako u nedogled. S obzirom na to da je veliki deo građana, što nikako nije pohvalno, ostao u svojim domovima i Novu godinu dočekao ispred male crne kutije, mada je u međuvremenu postala velika tanka kutija sa HD signalom, nije imao ništa novo da vidi, što i nije preterano iznenađenje.

Pored vesti i jutarnjeg programa na repertoaru su “Ljubav na seoski način” iz 1970. godine, neizbežno bindžovanje “Tesne kože” i novogodišnje muzičke čarolije koje su uglavnom folk sadržine uz povremeno presecanje monotonije trubačima.

“Sam u kući” je po ko zna koji put 1. januara sa nama, a kako je krenulo sa repriziranjem može da sa preimenuje u “Zauvek sam u kući 1. januara” i retrospektiva emisija kolažnog tipa o životu poznatih, ako ste zaboravili šta su sve uradili u toku 2018.

Najviše sreće su imali oni koji su bili okruženi prijateljima i porodicom jer nisu imali potrebe da upale televizor, a oni koji su bili primorani da ga gledaju verovatno su dobili upalu palca od prebacivanja kanala jer ih je proganjao duh novogodišnjeg programa od prethodnih godina od kojeg su tako želeli da pobegnu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *