Seks

Odveo me je iz kluba u svoj stan: Kad god bih krenula ka njegovom penisu, SKLANJAO MI JE RUKU a onda se skinuo i USLEDIO JE ŠOK

Dok sam bila na fakultetu, maštala sam o tome da budem jedna od onih devojaka koje u klubu pokupe frajera i bez razmišljanja ga odvedu u krevet. Nikad se nisam usudila na to, a onda sam jednom rešila da je vreme da to isprobam i – pokajala se za ceo život.

Imala sam 22 godine i rešila sam da je vreme da sebi ispunim fantaziju. Odlučila sam se za visokog, zgodnog frajera koji mi je izgledao kao tip sa kojim bih se svakako zabavljala.

Otišli smo iz kluba i seli u taksi do njegovog stana. Posle neprijatnih par minuta, počeli smo da se ljubimo. Svaki put kada bih posegla za njegovim penisom on bi mi odgurnuo ruku i rekao mi da usporim. Na kraju smo nekako došli do spavaće sobe i on je skinuo pantalone, ali oklevajući. Izbegavao je da me pogleda i da me dodirne. Pogledala sam mu u gaće i primetila da nema erekciju.

Konačno, posle mnogo truda, uspela sam da mu izazovem erekciju i popeo se na mene. Nadala sam se da će sad stvari krenuti glatko, ali taj nazovi seks trajao je oko 30 sekundi a onda je prestao i počeo da me ljubi.

Već sam bila van sebe kada mi je konačno rekao šta nije u redu. I tako, ležala sam gola dok mi je tužni neznanac pričao o tome kako je nedavno raskinuo sa devojkom. Nikada u životu me niko nije tako očajnički mazio i tako beskrajno nervirao.

Krenula sam kući, ali on je insistirao da ostanem i da nastavimo gde smo stali. I nekoliko puta prošli smo kroz isti scenario, uvek u misionarskoj pozi. On bi se usred seksa rastužio i stao. Onda sam na kraju rešila da isfoliram orgazam samo da više stane ta agonija. Jedva sam čekala da skine kondom i da se pokupim i odem kući, kada sam ustanovila da kondoma – nema.

Oboje smo se uspaničili i počeli da prevrćemo posteljinu. Nigde ga nije bilo. Na kraju sam otišla u toalet, čučnula i pretražila vaginu. Tražila sam i tražila ali kondoma nije bilo.

Očajna, morala sam njega da zamolim za pomoć. Namestila sam se na krevetu kao kod ginekologa i što je najgore, to nije bilo najveće poniženje te večeri, budući da je tip u jednom trenutku bukvalno plakao dok smo imali seks. U svakom slučaju on je zbunjeno kopao po meni i nakon par minuta agonije, izvukao ga je. Nikad se u životu nisam tako brzo obukla.

Sutra ujutro sam popila tabletu za jutro posle i javila sam mu se kad sam dobila menstruaciju, čisto da ne brine. Nikad mi nije odgovorio na poruku, i bolje da je tako. A godinu dana kasnije, krila sam se iza rafova u prodavnici gde sam ga slučajno srela. I to je bio moj prvi i poslednji pokušaj da odvedem stranca u krevet.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *