Sponzorusa

“Od svoje 18. godine NI DINAR NISAM ZARADILA a živim ČIST LUKSUZ: Evo kako mi to uspeva”

Život joj se sastoji od luksuznih zabava, muškarci je preklinju da joj plate egzotična putovanja i dizajnerske krpice, a evo i zašto!

Simon Tun (25) iz Londona kaže da ni dinar već godinama nije potrošila baš ni za šta. Luksuzan stan u centru Londona, odmore, odeću, hranu, estetske zahvate, pa čak i teretanu, plaćaju joj imućni stariji muškarci.

Simon za sebe ponosno kaže da je sponzoruša, a svoje “zanimanje” definiše ovako:

– Sponzoruša je devojka koja živi lepim životom. Sve vaše potrebe ispunjavaju sponzori – kaže ova mlada žena.

Ona dodaje i da ni pod kojim uslovima ne bi bila sa muškarcem koji nije voljan da joj ispunjava želje i hirove. Probala je, kaže, i pobegla glavom bez obzira.

– Samo moje osnovne potrebe na mesečnom nivou iznose 4.000 funti, a da ne govorimo i o još stvari koje poželim u toku meseca. Prosto, pored mene mora da ide i uspešan muškarac – kaže ona.

A kako izgleda njen prosečan dan?

– Budim se oko podneva – sve ranije je neprihvatljivo jer mrzim jutra. Potom idem u teretanu gde vežbam dva do tri sata. Često posle odem na manikir. Kasnije sa najboljom prijatlejicom oko 4 ili 5 idem na ručak. Posle odlazim kući i spremam se jer uveče uvek idem na neko lepo mesto – kaže ona, dodajući da dane provodi i u šopingu, i da “jednom nedeljno mora obavezno da kupi neku dizajnersku torbu”.

– Najluksuznija stvar koju sam dobila je verovatno automobil, Range Evoque, vredan oko 25.000 dolara, baš kao za mene. Evo, upravo sam se vratila sa putovanja u Dubai na koji sam išla sa sponzorom. Bilo mi je super, dao mi je tamo i 8.000 funti da potrošim na šta hoću – kaže Simon, inače poreklom iz gradića Northemptonšir.

– Tamo nije bilo mnogo prostora za napredovanje, a ja svakako ne želim običan posao. Roditelji me podržavaju u mojim izborima. Na kraju krajeva, moje dve drugarice, od kojih je jedna advokat a druga lekar, i dalje moraju da se oslanjaju na svoje sponzore da bi imale dovoljno novca. Zato ne želim ni da pokušavam da radim – zaključuje ona.

Najstariji sponzor koga je imala imao je, kaže 62 godine, i ta razlika bila je prevelika za nju.

– Ti stariji bogati muškarci vas na neki način tretiraju kao ćerku. Znam da zvuči uvrnuto, ali lepo je kada neko stalno brine o vama – kaže ona.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *