Poza 69

Očekivala sam klasičnu 69 pozu, ali je on URADIO divlju stvar i priredio mi najeksplozivniji vrhunac

I sami znate “zlatno pravilo” za dobar seks u dugim vezama – stalno ga iznova menjati i obogaćivati novim igricama i maštarijama, te ne dozvoliti da bude uvek isti.

Dakle, ako polako zalazite u sferu dosade u krevetu, možda je dobro da potražite različite trikove za podizanje atmosfere među čaršavima… Između ostalog i na polju oralnog seksa – dozvolite sebi da se ne stidite i pošaljete i sebe i svog partnera u neki novi svet erotskog zadovoljstva.

1. Neka vam njegovo lice bude oslonac

Muškarac neka legne na leđe, a vi ga opkoračite tako da njegova glava bude između vaših kolena… Potom se polako spuštajte tako da vaša vagina bude direktno na njegovom licu, praktično “sedite” na njegova usta. Ovo je položaj u kom je žena dominatna, a osim što daje osećaj moći, pruža i priliku za kontakt očima što može da bude jako seksi.

2. 69 na nogama

Pažnja, ovu pozu možete da izvodite samo ako je vaš muškarac mnogo snažniji i krupniji od vas!

Muškarac treba da sedne na ivicu kreveta, a potom da legne, ali tako da mu stopala ostanu na podu. Potom ga vi zaskočite u standardnoj 69 pozi – prislonite svoje međunožje na njegovo lice, a svoje približite penisu. On potom treba da postepeno počne da se uspravlja u sedeći položaj, a potom i da ustane. Vi se čvrsto držite za njegova bedra, i noge obmotajte oko njegovog vrata, kako biste imali oslonac. Takođe je najbolje da se muškarac okrene tako da gleda u krevet, u slučaju da mora da vas “baci” na krevet ukoliko ste mu teški. Dovoljno je samo nekoliko sekundi da doživite ekstazu!

3. Doggy style

Postavite se kao da ste spremni za seks u doggy style pozi – partner treba da vas zadovolji jezikom otpozadi! Tako divlje i neobuzdano, a pritom može i da uživa u prizoru na vašu zadnjicu. Mnoge žene su upravo ovu pozu opisale kao pravi recept za siguran orgazam.

“Očekivala sam klasičnu 69 pozu, ali je on uradio divlju stvar i priredio mi najeksplozivniji orgazam”, samo je jedan od komentara žena koje su iskusile ovo.

4. Obostrano zadovoljstvo

Lezite na stranu, a on neka legne pokraj vas tako da njegova glava bude u ravni s vašom vaginom, a njegov penis u blizini vašeg lica. Dok vas on oralno zadovoljava, bićete u sjajnoj poziciji da mu pružite savršen rad rukama i jezikom u isto vreme.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *