Grob

Obustavite sve, ovo je pobednik bizarnih nadgrobnih spomenika: Kada ga vidite, možete samo da se prekrstite pa da ZAPEVATE

Mislili ste da se priča o bizarnim nadgrobnim spomenicima širom Balkana završila? Silno grešite?

Imali smo Gordanu koja je svoju potresnu životnu priču uklesala u kamenu, imali smo i Čedomira koji je živeo bogovski, ali i Milorada i Veru koji su u životu imali jednu veliku zajedničku strast.

Ovaj bračni par imao je drugu strast, ali podjednako veliku? Znate li pesmu iz Titanika u izvođenju Selin Dion, “My heart will go on?”. Sigurno znate jer su nam njom ispirali mozak dok nismo iz mozga izbacili sve druge melodije. A njih dvoje su očigledno sa tom pesmom u glavi otišli i na onaj svet.

Šta ih je navelo da se ovako oproste od ovozemaljskog života ne znamo, ali znamo da se sigurno retko ko raduje kada pročita celu pesmu, jer znate i sami šta se dešava – narednih par godina neće vam izaći iz glave, a taman ste je zaboravili.

Živeo je u Srbiji, a sahranjen je KAO FARAON: Kada mu vidite SLIKU NA SPOMENIKU biće vam jasno i ZAŠTO

Pre svega par dana priča o Čedomiru i njegove dve supruge na spomeniku obišla je društvene mreže. Mislili smo da čudnije od ovog nadgrobnog spomenika ne može, a onda se pojavio ovaj gospodin.

O Anđinom spomeniku priča cela Srbija: Kada vidite donji deo slike, biće vam jasno i zašto

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *