Vodjenje ljubavi

O čemu misli muškarac dok vodi ljubav?

Ako ste se pitali o čemu vaš partner razmišlja dok vodite ljubav mi vam nudimo neke odgovore…

1. Da li je ona doživela orgazam?

Veliki broj muškaraca tvrdi da zna kada njihova partnerka doživi orgazam. Ali stvarnost je malo drugačija i muškarci su vrlo nesiugrni kada je to u pitanju. Naročito ako ona posle kratke pauze poželi još. Šta to znači? Da li je bilo loše? Možda nije bilo dovoljno? Možda je odglumela orgazam?

2. Bože, njene grudi su prelepe!

Nema muškarca koji ne ovožava ženske grudi, to sve mi znamo. Po njihovom mišljenju sve grudi su lepe i stvorene za uživanje muškarca.

– Naučno je dokazano da gledanje u ženske grudi 5 minuta svakoga dana muškarcima produžava život – kaže doktorka Grejs autorka knjige “Muškarci o seksu”

3. Izdržaću još malo

Muškarci se dosta opterećuju i brinu oko toga da li će im seks trajati dovoljno dugo. Da li je ona zadovoljna koliko je trajalo ili je trebalo još? Da li je njen prethodni dečko mogao duže? Šta će reći prijateljicama sutra?

4. Da li mogu uraditi nešto novo? 

Svaki muškarac je različit i svako ima svoje rituale i male trikove. Imaju neke uobičajene standarde seksualnog odnosa, a svako želi još neke stvari o kojima samo mašta. Neko bi želeo da vam malo grizne bradavice, neko da vas malo jače udari po guzi. Možda bi želeo da ejakulira po nekom nekom drugom mestu  na vašem telu. Ali sramota ga je da vam to predloži i kaže to. Nije siguran da li biste se vi naljutili, da li ste nekada to radili, da li želite i vi to?

5. Odakle sad ovo?

Veliki broj muškaraca voli da proba nove stvari u krevetu i sigurno će i vašem muškarcu biti milo da i vi predložite nešto novo. Posebno će ga obradovati ako je to nešto što je on želeo a nije “smeo” da vam to predloži. Vrlo rado će prihvatiti vaš predlog ali će se i zapitati “Odakle sad ovo?” “Gde je ovo naučila?” “Da li je možda radila ovo sa bivšim dečkom?” “Da li možda gleda porno filmove”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *