Nova ljubav na pomolu: Bred Pit u vezi sa holivudskom miljenicom! (FOTO)

Prema medijskim napisima slavni glumac nakon ljubavnog kraha sa Anđelinom Džoli, utehu je pronašao u 27-godišnjoj oskarovki…

Nakon što je medijske naslove krajem 2016. godine punio raskidom veze s Anđelinom Džoli, 54- godišnjeg Breda Pita romantično su povezivali s mnogim kolegicama, poput britanske glumice Siene Miler i Kejt Hadson, a prema najnovijim medijskim naslovima, pažnju mu trenutno zaokuplja 27- godišnja oskarovka Dženifer Lorens.
Bred Pit

Jednogodišnju vezu s filmskim rediteljem Darenom Aronofskim, Dženifer je okončala nedavno, a iako se nagađalo da je ljubav između slavne oskarovke i 22 godine starijeg reditelja pukla zbog velike razlike u godinama, holivudska lepotica u jednom od poslednjih intervjua otkrila je pravi razlog raskida.

“Zabavljati se sa rediteljem je ipak malo drugačije, pogotovo iz pozicije glumice. Osim toga bili smo uvek zajedno tokom predstavljanja filma. Tako bi se nakon napornog dana tokom premijera vratili u hotel i zadnja stvar o kojoj sam tada hela da razgovaram ili razmišljam je bio film. Ali, on je samo o tome hteo da priča. Shvatila sam da je to njegov projekat i doživljava ga poput svog deteta.

On ga je napisao, zamislio, uredio i usmerio pa sam zbog toga zaista pokušavala da mu budem podrška, ali istovremeno molila sam Boga da barem jednu sekundu ne mislim o “Majci”, iskreno je rekla 27-godišnjakinja i dodala kako Daren očigledno nije primetio koliko preteruje.

Prema rečima izvora bliskih slavnom glumcu, njegov interes za holivudskom miljenicom traje godinama. Nakon saznanja o prekidu veze s filmskim rediteljem, Bred Pit odlučio je da skupi hrabrost i na nagovor prijatelja kontaktira Dženifer sa kojom se poslednih dana intenzivno druži.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *