Horoskop seks

Njima nikad nije dosta: 2 horoskopska znaka koja je najlakše odvući u krevet

Njima je teško da odole iskušenju i uvek će pristati na neki novu seksi igricu

Iako nikada ne bi svrstali sebe u pohotne horoskopske znakove, istina je da osobe rođene u ova dva znaka obožavaju seksualne eksperimente i akciju u krevetu. Teško im je da odole iskušenju i uvek će pristati na neki novu seksi igricu. Vole da se zabavljaju i ukoliko im se neka osoba sviđa, odmah će sa njom odjuriti u krevet.

Iako vam se ne čine kao pohotni proždrljivci, mogu vas uveriti u snagu svoje vrele strasti. Njihovim venama teče požuda i teško se mogu suzdržati, a ako bace oko na vas, ubrzo ćete im postati plen.

1. Lav

Rođene vođe, bez problema će vam staviti do znanja da im se sviđate, ali isto tako će odreagovati na flert. Ako osete veliku seksualnu privlačnost, pokazaće svoje zavodničke sposobnosti i uradiće sve da vas osvoje. Kada je reč o afinitetima u krevetu, Lavovi preferiraju žestok i aktivan seks i poze u kojima mogu sve da posmatraju.

Veoma su strastveni i orgazmom će vas odvesti do zvezda. Pale se na komplimente, te ako mu uručite koji, budite sigurni da će vam zahvalnost i te kako pokazati. Odgovaraju mu Ovnovi i Vage.

2. Škorpija

Mistične Škorpije su više puta od astrologa proglašivane najseksualnijim znakom. I zaista to i jesu. Njihova tajanstvenost, magentni šarm i opasan pogled su neodoljivi mnogima, i zaista nije potrebno mnogo toga da urade kako biste svoju izabranicu odveli u krevet.

Iako su veoma ekscentrični u krevetu, imaju bujnu maštu i spremni su sve da probaju, pripadnici ovog znaka vole maženje i duge poljupce. Za njih kažu da vole seks više nego bilo šta, a najviše im odgovaraju Rakovi, Bikovi, Strelčevi, ali i Ovan.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *