Njena majka Slavica sa 59 može da se pohvali DEVOJAČKOM FIGUROM, ali zato su Tamaru “razapeli” zbog GOMILE CELULITA koji neprestano pokazuje

Pre nekoliko nedelja svet su obišle fotografije jedne od najbogatijih naslednica na svetu Tamare Eklston u nezavidnom izdanju – ova brineta se vidno ugojila, a svetski mediji nazvali su je “zapuštenom” i “punom celulita”.

Naime, starija ćerka prvog čoveka Formule 1 i prelepe Slavice Eklston pojavila se na večeri sa prijateljicama u Londonu u izrazito tesnoj haljini koja je otkrila nakupljene kilograme u predelu stomaka, ali i mlitave noge, prepune celulita.

No, Tamara se nije obazirala na to i ponosno je šetala u kratkoj haljini, a poznata je njena izjava od pre nekoliko godina da nije sportski tip i da neprestano mora da vodi računa šta jede. Pa, očigledno joj je to dosadilo… Njeni prijatelji za medije su istakli da je za Tamarin trenutni izgled najzaslužnija njena “razuzdana mladost”.

– Najviše su joj škodile neprekidne žurke i velike količine alkohola. Mogla bi da sredi to – kući ima teretanu, ali ona jednostavno nije dovoljno disciplinovani – rekli su oni.

Naslednica Bernija Eklstona (87) nakon što je svojim novim izgledom napunila novinske stupce, otputovala je sa suprugom i ćerkicom u Dubai, no nije uspela da se skloni od budnih očiju paparaco fotografa. Na ovim fotkama sa plaže vidimo da se Tamara pozabavila svojom linijom, pa ne deluje tako naduveno i ogromno, i celulit se smanjio. Ipak, u Tamarinu odbranu treba reći reč, dve – naime, ova 33-godišnjakinja je oduvek, čak i kao izrazita mršavica, mučila muku sa naslagama u predelu butina.

I dok atraktivna 33-godišnjakinja kuburi sa klilogramima, za njenu majku Slavicu (59) vreme je stalo. Lepa Riječanka, poznata i kao jedna od žena koja se najviše obogatila razvodom, ima fit liniju i uvek je besprekorno doterana.

Podsetimo, Tamara sve svoje porodične trenutke beleži kamerom za svoj rijaliti program “Tamara’s World”, a njen šou prikazuje se od 2017. godine na britanskoj ITV mreži.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *