Snezana Savic

NJEGA JE VOLELA Ovo je bivši muž Snežane Savić, oženjen 30 godina mlađom glumicom sa kojom je u 76. godini DOBIO BLIZANCE

Glumica Snežana Savić danas ističe da je srećna žena koja u životu ima sve. Uspešna je, porodica joj je zdrava, a ćerka Anita Lazić najveći joj je oslonac.

Iako nakon razvoda od supruga, reditelja i scenariste Dragoslava Lazića nijednog emotivnog partnera nije pokazala u javnosti, Snežana blista.

Ćerku Anitu dobila je iz bračne zajednice sa Dragoslavom, ali se njihov brak završio nakon nekoliko godina zajedničkog života. Tada je svako krenuo svojim putem.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj. Sa njom u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im je tek pre nekoliko godina pošlo za rukom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *