Andrija Milosevic i devojka

NIŠTA SPECIJALNO NISAM MISLILA O NJEMU: EVO KAKO SU SE UPOZNALI ANDRIJA MILOŠEVIĆ I ALEKSANDRA TOMIĆ I NA KOJE KOMPROMISE PRISTAJU U VEZI!

Romansa glumačkog para Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić traje već četiri godine, ali oboje smatraju da je rano za verenički prsten, venčanje i brak. Oni kažu da im više od svega nedostaje vreme koje bi proveli zajedno u četiri zida ili na nekoj egzotičnoj destinaciji, te da to jedino žele u ovom trenutku. Za “Blic puls” oni otkrivaju šta su za sve ove godine promenili jedno kod drugoga i kako izgleda kada sarađuju poslovno.

– Niko ne vodi glavu reč u kući, kod nas vlada demokratija. Dogovaramo se oko toga šta ćemo da radimo i kakvi su nam planovi – kaže Aleksandra na početku razgovora dok joj Andrija upada u reč:

– Inače, Aleksandra peva prelepo, ona kada zapeva to se igra kolo od zida do zida. Baš sam zato odlučio da Sandra i ja produciramo predstavu “Pazi šta želiš“, ali biće još projekata. Mislim da ćemo početi 1. maja da snimamo jedan zajednički film. Od janura krećemo time da se bavimo, biće jako zanimljivo. Inače, radim mnogo, Sandra se bavi pozorištem, ali sada ćemo se oboje mnogo više posvetiti zajedničkim projektima na kojima ćemo se istinski truditi da damo maksimum.

Zanimalo nas je kako je Aleksandra reagovala kada je prvi put videla Andriju i da li je to bila ljubav na prvi pogled.

– Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorištnu predstavu “Mala sirena” u Pozorištu “Boško Buha”. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto – kaže Tomićeva.

Dok Andirija klimanjem glave potvrđuje njene reči, s druge strane tvrdi da je morao da pravi mnoge kompromise u vezi.

– Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo. Već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju ukopi. Imamo vremena da odvojimo za prijatelje i za nas dvoje – kaže Andrija koji priznaje da je romantičan u vreme praznika:

– Rekao sam joj da ove godine moramo nekoliko dana da sedimo ispod jelke, ispod koje smo pre toga ostavili poklone i da ih posle ostvarimo. Tako je i bilo. Pravi sam romantik. Praznike smo dočekali zajedno, kao i prethodnih godina. Gledamo da otputujemo negde kako bi uspeli da u potpunosti uživamo i odmorimo se od obaveza. Tako je i ovog puta. To su oni trenuci kada se posvetite isključivo jedan drugome i ne želite da vas niko dira.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *