Niko joj ne bi dao 64 godine: Slavna dugonoga plavuša podigla prašinu u miniću! (FOTO)

Njeno lice krasilo je preko 500 naslovnih strana, a i danas u 64. godini Kristi Brinkli izgleda gotovo isto kao u danima kada je žarila i palila modnim svetom

Majka troje dece i jedna od prvih pravih supermodela, 63-godišnja Kristi Brinkli, prkosi svim zakonima prirode. Iako će zlobnici odmah reći da su za njen neverovatan izgled zaslužne vešte ruke estetskih hirurga, mora se priznati da lepa plavuša osvaja i fantastičnom linijom, a iako će početkom februara napuniti 64 godine, tragovi godina na njenoj figuri nisu vidljivi.

Uvek nasmejana i vesela manekenska zvezda i ovoga puta je plenila izgledom pojavivši se u cvetnoj mini haljinici i trendi crnim gležnjačama tokom gostovanja u TV emisiji Extra. U prvom planu bile su njene vitke duge noge koje je dodatno istakla upravo gležnjačama.

Godinama se svi čude kako Kristi uspeva da izgleda tako mladoliko, a lepa plavuša nikad nije priznala da se podvrgla plastičnim operacijama, već svoj mladolik izgled, kaže, duguje zdravom načinu života, rigoroznom vežbanju i vegetarijanskoj ishrani.

Nedavno je priznala da su za nju vrhunac estetskih korekcija – fileri.

“Odrasla sam u Malibuu, a zatim me karijera odvela na plaže širom sveta na kojima sam stalno bila izložena suncu. Svesna sam koliko sam se izlagala štetnim sunčevim zracima tokom godina i uvek tražim način kako to sa preokrenem”, rekla je za People i usput priznala da povremeno koristi filere i ide na tretmane laserima. Ali, zato kaže više ne pribegava botoksu. Tvrdi da joj se nije svideo, pa je od njega odustala.

“Htela sam da ublažim dve horizontalne bore koje zapravo i nisu bile toliko vidljive i bilo je užasno jer čim tako nešto uradite, odmah ste pod budnim okom javnosti”, priznala je Kristi i dodala da je nakon toga dugo nosila šešir prilikom izlaska iz kuće.

Svoju zavidnu liniju održava redovnom fizičkom aktivnošću, a omiljeni trening su joj biciklizam i joga.

Svoju lepotu, kaže, duguje velikim delom i dobrim genima:

“Moja mama je bila prekrasna. Bila je jako lepa, tako da sam imala sreće da ličim na nju. Ali, nije sve u genima, možete i sami puno toga da učinite za svoj izgled, počevši od zdrave ishrane, vežbanja, pa do krema koje svakodnevno nanosite na lice.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *