NIJE VIŠE MOGLA DA ĆUTI Emina otkrila kako će se prezivati i šta će biti sa decom, kome idu jahta, mlaznjak i nekretnine?

Razvod Emine Jahović i turske zvezde Mustafe Sandala izazvao je brojne spekulacije, a pevačica je po prvi put otkrila kakve odluke je donela nakon kraha braka.

Emina je prvo progovorila o naslednicima, Jamanu i Javuzu.

– Posle razvoda sinovi ostaju kod mene. Deca su prevazišla Mustafin i moj razvod – rekla je lepa pevačica za medije.

Naša zvezda ipak neće zadržati muževljevo prezime Sandal.

– U medijima sam uvek bila Jahović, čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima- zaključila je Emina medijima.

Pevačica je istakla da će život nastaviti u Istanbulu, ali iz samo jednog razloga.

– Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima… Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i pre, nastaviću ovde, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga – rekla je Emina na svom storiju na “Instagramu”.

Inače, muzički par Emina i Mustafa razvode se nakon deset godina braka, a pevačica je 15. februara putem društvenih mreža saopštila da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Srpski mediji naglašavaju da će Emina biti ta kojoj ostaju vila sa dva bazena, golf terenom, teretanom, muzičkim studiom i prelepim pogledom na Istanbul. Vrednost kuće procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Tu je i zajednička ušteđevina koja broji milione dolara, ali i nekoliko nekretnina, vikendica, kao i jahta i mlaznjak.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *