Ceca i Mira Skoric svadja

“NIJE ME POZVALA NI KADA MI JE UMRLA MAJKA”: Mira Škorić o odnosima sa Cecom

Pevačice Mira Škorić i Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dve već dve godine nisu u kontaktu, a Škorićeva je sada prvi put javno otkrila u kakvim je odnosima sa Cecom.

Mira, kojoj je u februaru umrla majka Milka, kaže da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

– Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem da je Jelena Karleuša u tim teškim trenucima bila uz mena i možda mi pre svih izjavila saučešće.

-Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala – izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ražnatovićevoj.

– Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se – objasnila je Škorićeva.

– Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca.

-Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj, ali moram da naglasim da je Jelena Karleuša mnogo dobar čovek, i to je pokazala – zaključila je Mira Škorić.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *