NEUTEŠNA MELANIJA “Tramp spava sa ženama svojih prijatelja, a prva dama ne ume da izađe na kraj sa njegovim SILNIM LJUBAVNICAMA”

Uznemirena i slomljena Melanija Tramp poručila je svom suprugu, predsedniku Donaldu Trampu, da više ne može da podnese pritisak da bude prva dama, a teško se nosi i sa njegovim ljubavnicama, samo su neki od detalja nove knjige o najmoćnijoj porodici u SAD.

– Da li je ovo naša budućnost – upitala je Melanija, nekadašnja manekenka, svog supruga nakon što su mediji na naslovne stranice svetkih medija objavili njene nage fotografije s početka karijere, prenosi britanski “San”.

Tada mu je rekla da ona to neće moći da podnese, navodi se u knjizi Maljkla Vulfa “Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće”, a hronično neveran Tramp ju je umirivao rečima da će se “ova noćna mora brzo završiti”.

To joj je govorio još tokom predsedničke kampanje, kada ni on, ali i niko iz njegovog okruženja nije verovao da će pobediti. Govorio joj je da on “jednostavno ne može da pobedi”.

Sudeći po navodima iz knjige, Tramp je rekao:

– Još samo malo… Sve će biti gotovo do novembra.
Međutim, desilo se baš ono što Tramp i niko iz njegovog tima očigledno nije očekivao – pobeda na predsedničkim izborima. Melanija je te noći plakala, ali ne zato što je bila srećna, već zato što je znala šta je čeka, a to joj se nikako nije dopadalo.

Na inauguraciji, piše “San”, čak je bilo vidljivo da se bračni par svađa i da je Melanija i tada bila “na ivici suza”.

Ali, sudeći po knjizi, Melanija (47), koja je u braku sa Trampom već 12 godina ima još razloga da bude nesrećna.

Tramp je ranije govorio da je ključ uspešnog braka da žena bude mnogo mlađa, jer će “lakše progutati” prevaru i neće je shvatati lično.

Ipak, iako Volf napominje da je Tramp preljubnik, nema dokaza koji u knjizi to potkrepljuju.

Citati koji su izašli u medije pre objavljivanje knjige, govorili su o tome da se Tramp često hvalio kako spava sa ženama svojih prijatelja, te da je zbog toga “vredno živeti”.

Druga tajna uspešnog braka po Trampu je, navodi Vulf, “radi sve kako misliš da sam treba da radiš”.

– Nije tajna da se Trampovi retko viđaju, da prođu dani da nisu u kontaktu. Čak imaju i razdvojene sobe. To je prvi takav slučaj u Beloj kući još od Džona i Džeki Kenedi – kazao je Vulf, dodavši da nema ni previše kontakta sa najmlađim sinom Baronom.

Tramp je, reagujući na navode iz knjige rekao da je fikcija, puna lažnih izjava, a da je Volf prevarant.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *