Prosidba

Nesvakidašnja prosidba: Kada vidite šta je ovom muškarcu palo na pamet, ostaćete bez teksta! (VIDEO, FOTO)

Originalna prosidba i predivna ljubavna priča stiže nam iz Škotske.

Škotski farmer Kristofer Gospel priredio (30) priredio je svojoj devojci Eilidh Fraser (30) nezaboravnu prosidbu koja je svojom originalnošću nadmašila mnoge.

Naime, on je došao na jedinstvenu ideju da svoju izabranicu zaprosi tako što je na njenoj omiljenoj kravi Curlytop, markerom ispisao svima dobro poznate reči: “Hoćeš li da se udaš za mene”?

Kad je buduća mlada ugledala natpis, Kris je kleknuo i zaprosio je. Eilidh je naravno pristala.

“Curlytop je Elidithina najdraža krava”, rekao je Kris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

“Elidith je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena da ispišem poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo da vidimo stoku”, pojasnio je farmer.

Dok su se približavali kravi, Elidith je primetila nešto neobično.

“Curlytop je došla do nas i Elidith ju je pitala šta je uradila. Tad je ugledala natpis imene kako klečim i jednostavno je rekla – da. Nije očekivala prosidbu, bila je jako iznenađena”, rekao je srećni budući mladoženja.

Par još nije odlučio gde će da će da izgovori sudbonosno “da” , ali Gospel je rekao da će proveriti može li i Curlytop biti deo njihovog najznačanjijeg dana u životu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *