Glumci bivse zene

NEKI SVOJE BIVŠE SUPRUGE KRIJU, A NEKI IM NI IME NE GOVORE: Prvi brakovi srpskih glumaca o kojima se ĆUTI

Šokiraćete se!

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić možda je u javnosti prepoznat kao večiti neženja, ali je malo poznato da je 1992, sklopio brak sa izvesnom Sunčicom. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci, ako je suditi prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, venčali su se u Beogradu, 21. novembra na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan.

Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, mladoženja je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

– Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Moglo je da me zakači da se oženim pre dvadeset godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio – govorio je on u intervjuima, ne pominjući da je bio oženjen.

Glumac Vojin Ćetković je u dugogodišnjem braku sa glumicom Slobodom Mićalović sa kojom ima dve ćerkice, a pre nje je bio u braku sa beograskom voditeljkom Natašom Milovanović koja je radila na Trećem kanalu.

Nataša živi u Francuskoj, ali često dolazi u Beograd i jedna od bliskih drugarica joj je i Marija Kilibarda.

Glumac Milan Lane Gutović imao je dva braka, ali o prvom venčanju nikada nije govorio u javnosti, te se i dan danas ne zna ime njegove prve supruge.

Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević sa kojom je bio deset godina i sa kojom je dobio sinove Jakova i Spasoja.

Marko Živić bio je oženjen prelepom srpskom voditeljkom Natašom Pavlović koja danas vodi emisiju “Praktična žena”, a koja je danas u braku sa Predragom Pavlovićem ima dvoje dece.

Voja Brajović je 2002. godine oženio koleginicu Milicu Mihajlović koja je od njega mlađa čak 23 godine, i njihov brak već 15 godina važi za jedan od najskladnijih. Dobili su sina Relju, a Voja iz prethodnog braka ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.

Voja je u prvom braku bio sa Ljiljanom, ženom koju je znao od malena. Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *