Misice

Nekad su bile misice Jugoslavije i Srbije: Danas izgledaju OVAKO i nema koja vas neće iznenaditi

Devojke koje su od 2002. godine obeležile izbore za najlepše devojke na ovim prostorima i koje su u skadu sa političkim promenama nosile titulu Mis SR Jugolavije, Mis Državne zajednice Srbije i Crne Gore i Mis Srbije, i danas su zanimljive medijima. Jednom mis, uvek mis. Nekad zvanične misice danas izgledaju ovako.

Jelena Jakovljević na izboru za Mis sveta 1998. godine na Sejšelima

Pre 18 godina Jelena Jakovljević je proglašena najlepšom Jugoslovenkom. Pored titule lepote ponela je i titule Mis fotogeničnosti i Mis interneta.

Jelena bin Drai

Danas je poznata pod drugim imenom, Jelena Bin Drai. Pre 12 godina je upoznala Saida Bina Draija, bogatog naslednika iz Dubaija. Posle četiri godine zabavljanja venčali su se po arapskim običajima u ovoj zemlji. Jelena i Said imaju troje dece, a ona postaje sve uspešnija na polju mdonog dizajna.

Naša predstvanica na izboru za Mis sveta 2001. godine u Južnoj Africi

Tijana Stajšić (31) je pre 15 godina izabrana za Mis SR Jugoslavije. Lepotica iz Simbora je 2001. godine na izboru za Mis sveta u Južnoj Africi zauzela šesto meso i time postigla najveći uspeh u istoriji kompanije Mis Ju.

Tijana Stajšić

Posle učešća na takmičenjima lepote Tijana se bavila manekenstvom, a oprobala se i u rijaliti programima.

Ana Šargić na izboru za Mis sveta 2002. godine u Londonu

Lepa Ana Šargić (32) je 2002. godine ponela titulu Mis SR Jugoslavije. Bila je poslednja misica ove zemlje, a na svetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

Ana danas

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom sa kojim ima dve ćerke. Radi u kompaniji “Edwards & Towers Real Estate” i deceniju posle trijumfa na izboru lepote sjajno izgleda.

Jelena Pejić

Jelena Pejić je 2004. godine ponela titulu najlepše u našoj zemlji. Posle svetskog izbora u Kini i stipendije za studiranje u Fransuskoj Jelena se posvetila modelingu u Kanadi i to uspešno. Na njenom Fejsbuk profilu vidimo da je lepota i danas njen saveznik.

Dina Džanković sa krunom

Dina Džanković je 2005. godine postala Mis Srbije i Crne Gore 2005. godine. Odrekla se učešća na takmičenju za Mis sveta i to zbog ljubavi sa košarkašem Mirsadom Turkdžanom, bratom pevačice Emine Jahović Sandal.

Dina sada

Za šest godina braka ovaj par je dobio troje dece, a onda su se razveli.

Vedrana Grbović je nekada ovako izgledala

Poslednja Mis Državne zajendice Srbije i Crne Gore bila je Vedrana Grbović iz Beograda. Imala je zapaženo učešće na izboru za Mis sveta u Poljskoj 2006. godine, ali su je pravi uspesi čekali nakon tog takmičenja.

Vedrana danas

Posvetila se manekenstvu i posle uspeha u našoj zemlji, okrenula se modnom tržištu u Grčkoj, Makedoniji, Italiji i Australiji, gde je osvojila i nekoliko modnih nagrada.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *