NEĆE OČEVO PREZIME, NI PRLJAVU SLAVU, NI NJEGOVO BOGATSTVO: Ina je vanbračna ćerka koju Keba NIKAD nije upoznao, a evo kako izgleda (FOTO)

Dragana Kojića Kebu sud je odavno označio kao oca Ine Jevremović, s čijom se majkom Ljiljanom godinama sudio, koja je sada objavila veoma potresan status na Fejsbuku.

“Moj Heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje”, napisala je Ljilja uz fotografiju ćerke Ine (20).

Podsetimo, Keba pored Nataše i Igora ima i vanbračnu ćerku Inu koju je dobio u vezi sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Od tada je prošlo 20 godina, a Keba lepu Inu nikada nije želeo da upozna.

Ljiljana je vodila bitke o dokazivanju očinstva, a zatim i o alimentaciji, kao i povećanju alimentacije koju je Keba izbegavao. Inače, Ljiljana je pre skandala sa Kebom, radila sa najvećim zvezdama i napisala je na desetine pesama koje se i danas svrstavaju u neke od najvećih hitova.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *