Sta da mu kupim

Ne znate šta da mu poklonite? Evo pomoći…

Bez obzira da li je u pitanju vaš otac, dečko, muž ili brat, kupovina poklona za muškarca nekad može biti vrlo komplikovana.

Ali, na našu sreću, većina muškaraca voli tehnologiju i uređaje koji se sa njom razvijaju. Da bismo vam olakšali kupovinu za predstojeće praznike ili rođendane, izdvojili smo za vas super šest uređaja koji će sigurno oduševiti dragu osobu kojoj dajete takav poklon. Iznenađenje će biti i veće, jer od vas neće očekivati tako nešto.

1. Samsung Gear S3 pametni sat

Postoji dosta vrsta pametnih satova, ali je Gear S3 “klasik” – elegantan i moderan. U njemu se nalaze IP68 vodootporni sistem, može se povezati na Samsung Pay, prima pozive i poruke i mnogo više, a sve izgledajući kao običan sat.

2. iHome zvučnik u obliku “pljoske”

Iako ne možete stvarno staviti alkoholno piće u iBT12 iHome zvučnik, ovo je proizvod sa kojim će svaki muškarac uživati. Povezuje se preko Bluetooth-a i uz njega se dobija kožna futrola u kojoj ga možete nositi.

3. Skybuds slušalice

Ukoliko voli slušalice bez žica i velike zbrke, Skybuds su onda pravi izbor u koji treba da investirate. Jeste da su mnogi ismejavali ovakve slušalice iz Apple kompanije, ali su jeftinije, dolaze u više boja i omogućavaju bolje pristajanje.

4. Noćni kabl za pametne telefone

Zar nije nepodonošljivo kada želite da dohvatite punjač iz kreveta, a on je negde na podu, pa morate da ustanete da biste uključili telefon na punjenje? Tome može doći kraj uz pomoć ovog posebnog kabla. On na sebi ima “sidro”, odnosno teg koji ga drži tamo gde ste ga ostavili. Na sve to, kabl je dugačak 3m, pa vam neće predstavljati problem ako je utičnica malo dalje od kreveta ili mesta gde sedite.

5. R2-D2 punjač za telefone u automobilu

R2 jedinice su ultimativni pomagači, a ovaj R2-D2 punjač za auto nije izuzetak. Male je veličine pa može stati u držač za čašu, a uključuje se u upaljač. Može puniti i do dva USB uređaja odjednom, svetli i rotira se. Kada je priključen, punjač “priča” kao i u filmu.

6. Mophie Juice Pack H2PRO – vodootporna kesa za telefon

Bilo da je osoba kojoj želite ovo da kupite avanturista ili samo trapava, ova vodootporna kesa je savršena za nju. Sa ovim komadom, njegov telefon se nikako ne može pokvariti, pa čak i ako ode sa njim na “kupanje”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *