Seljanka

“Ne mogu da živim KAO SELJANKA!”: Ima 15 godina i POBESNELA JE što su joj smanjili džeparac, a kad vidite KOLIKO SAD TROŠI, i vi ćete!

Razmažena tinejdžerka Nikolet sa Beverli Hilsa tvrdi da ju je majka Nina naterala da živi “kao seljanka” nakon što joj je smanjila džeparac s 5.000 na 1.000 dolara mesečno.

Zbog svega je nagovorila mamu da dođe u emisiju dr. Fila, nadajući se da će joj on pomoći da je uveri kako bi njen džeparac trebalo da iznosi barem 2.500 dolara. Kao svoje argumente Nikolet navodi da njena majka radi po ceo dan i ne pokazuje joj svoju ljubav na druge načine.

– Želim da moja mama shvati kako ne mogu da živim od 1.000 dolara mesečno, ja sam ipak odrasla na određeni način. Ne može tako naglo da mi oduzme novac – požalila se Nikolet.

Pre nego što je ušla u studio, pred kamerama se požalila da joj je majka pre omogućavala baš sve, uključujući “neverovatne škole, vozača, dadilju i ličnog trenera”.

– To je život na kakav sam navikla – kaže ova tinejdžerka.

Njena majka Nina je priznala da je ćerki davala kreditne kartice bez limita od najranijih dana, a bilo je meseci kada bi ona na kartici imala i po 10.000 dolara troškova.

Nikolet voli dizajnerske krpice, a među njima je i nekoliko Šanelovih torbica koje su koštale po 5.000 dolara. Pred kamerama je pokazala da uopšte ne prati koliko je novca dala za neku torbicu.

– Znam da sam razmaženo derište, ali uživam u određenom načinu života. Ljudi će me mrzeti, ali zapravo će žaliti što nisu ja – izjavila je.

Kada je shvatila da joj se ćerka pretvara u “čudovište”, Nina joj je smanjila džeparac.

– Osećam se kao seljanka, ne mogu da živim ovako. Stalno sam bez novca. Mislim da mama treba da mi daje barem 2.500 dolara da pokrijem svoje osnovne troškove – žali se Nikolet.

Uz veći džeparac, Nikolet od majke očekuje i Mercedes-Benz G-Wagen u mat crnoj boji za svoj 16. rođendan. Cena mu je 231.000 dolara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *