Natasa i LUka razvod

NATO, VRATI PARE KOJE SAM TI DAO ZA POROĐAJ! Luka Lazukić želi da od pevačice izvuče svaku paru koju je NA NJU POTROŠIO!”

Luka Lazukić potpuno je izgubio kompas, pa hoće od Nataše Bekvalac da uzme sve što joj je ikada platio. On od nje čak traži i pare za venčanje, putovanja, ali i kućne aparate koje joj je kupio

Luka Lazukić je toliko nisko pao da traži od Nataše Bekvalac da mu vrati pare za porođaj u privatnoj bolnici na Novom Beogradu. Bivšem košarkašu očigledno ništa nije sveto, pa čak ni novac koji je dao doktorima kako bi mu na svet doneli njegovu i pevačicinu ćerku!

Da stvar bude gora, Luka se nije zaustavio na tome, već je rekao da će od Nataše naplatiti i troškove venčanja, putovanja na kojima su zajedno bili, ali i novac kojim je platio nekoliko kućnih uređaja.

– Luki su veoma bitne pare, hoće Nataši bukvalno sve da uzme. Osim što je pikirao njen stan na Dedinju, kao i salaš u Čeneju, on ide toliko daleko da traži da mu Nata vrati pare koje joj je dao za rođenje njihovog deteta – kaže dobro obavešten izvor.

On ističe da je Lazukić potpuno izgubio kompas u želji da se osveti Nataši što ga je prijavila policiji i tražila razvod, te da bukvalno hoće da naplati sve što joj je ikada dao.
– Osim besmislenog zahteva da mu vrati pare za porođaj, Luka od Nate traži i da mu isplati pola para za venčanje koje su u septembru imali na Ibici. Takođe, hoće nazad keš za sva putovanja na koja su išli, ali i za neke kućne uređaje koje je on kupio! Ma hoće da joj uzme sve. Ne bi me čudilo da joj traži i pare za piće koje je ponekad platio u restoranu – ironičan je naš sagovornik, koji ne može da veruje za koga se zapravo Nataša udala.

Osim tih nekoliko stavki koje je Lazukić finansirao, sve ostalo je pevačica plaćala.
– Nataša ih je bukvalno izdržavala. Sve što im je bilo potrebno ona je kupovala. Pazarila hranu, čašćavala u restoranima, kafićima… Luka joj je malo po malo uzimao novac pod raznim izgovorima. Nataša nikada o tome nije govorila ni svojim bliskim ljudima, a kamoli javno. Ma on je stvarno sraman – završava priču naš izvor.

Luka nema pare ni za advokate

Luka Lazukić je obećao advokatima koje je angažovao da će im isplatiti novac tek kada od Nataše naplati pare. On nema novca da plati ljude koji mu vode slučaj, već će im dati honorar tek kad bude dobio sve što traži od pevačice.
– Njega nema pas za šta da ujede, zato im i ne daje pare sada, već će im navodno dati kada se bude završilo suđenje. Ne znam samo kako su ti advokati pristali na to. Verovatno što ne znaju sa kim imaju posla – kaže naš sagovornik.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *