Natasa Bekvalac

NATAŠU BEKVALAC PRETUKAO MUŽ “Sedela je uplakana na klupici ispred Urgentnog sa sestrom i dva policajca”

Kako saznajemo, pevačicu Natašu Bekvalac jutros je u domu na Dedinju je pretukao suprug Luka Lazukić.

Nataša se sama prijavila u Urgentni centar sa povredama glave, a s njom je bila i njena sestra Kristina. Kako saznajemo, Nataša je rekla da se javlja jer ju je muž pretukao.

Slučaj nije prijavila policiji sinoć kada se to desilo, a pretpostavlja se da je policiji javljeno kada je došla kod lekara.

Pevačica je, kako nam je rečeno, odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu.

– Nataša je jutros sedela uplakana sa Kristinom i dvojicom policajaca na klupici ispred Urgentnog centra – kaže za Blic izvor koji se zatekao na licu mesta.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić venčali su se sredinom septembra prošle godine na intimnoj ceremoniji na Ibici. Nekoliko prijatelja i rođaka prisustvovalo je ovom venčanju.

28. februara ove godine, Nataša je rodila ćerkicu Katju i odmah nakon rođenja par se preselio na salaš u Čeneju.

Pevačica je izjavila da joj se noćas suprug pijan vratio iz grada i legao da spava pored nje, a ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke.

Nataša je zatim probudila muža i došlo je do svađe između njih dvoje, a nakon verbalnog konflikta, Luka je pretukao pevačicu.

Ovo je prva fotografija Nataše Bekvalac nakon što ju je pretukao muž.

Pozvali smo oca Luke Lazukića, Radomira, koji je na naše pitanje da li se čuo sa sinom i kako se osećaju, odgovorio potpuno nečuvenim komentarom. Odmah je bilo jasno da je slagao, budući da je Nataša bila u Urgentnom centru čitavo pre podne i da se nisu videli:

– Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovde sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem – rekao je Radomir Lazukić, iako se u tom trenutku nalazila u Urgentnom centru.

Luku Lazukića je, kako saznajemo, policija uhapsila ispred stana njegovog oca Radomira Lazukića.

Policija je došla u stan Radomira Lazukića, Lukinog oca gde je zatekla muža Nataše Bekvalac i privela ga je zbog toga što je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu, poznatu pevačicu.

Luka je trenutno u policiji na saslušanju.

Natašin advokat, Nemanja Vlček iz advokatske kancalarije Aleksić.

– Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome – rekao je Nemanja.

Luka Lazukić je ukrao automobil kojim je pobegao kod roditelja pre privođenja, a odmah nakon što je prebio Natašu.

Ova vest pogodila je i biznismena Ćazima Osmanija, koj je navodno bio s njom u romansi svojevremeno.

– Neshvatljivo mi je da neko može da udari majku svog deteta, pogotovo Natašu Bekvalac, jednu balkansku zvezdu. Krivo mi kada neko da sebi za pravo da tuče neku od žena sa kojima sam bio i ovih dana ću videti kako Nataši mogu da pomognem – rekao je Ćazim.

Podršku Nataši nakon incidenta pružile su joj brojne koleginice poput Seke Aleksić, Marije Šerifović, Mire Škorić, Cakane…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *