Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac OČAJNA, nakon prebijanja izgubila volju za životom i sve PRIZNALA

Dok pokušava da bije pravnu bitku protiv još uvek zakonitog supruga Luke Lazukića, koji ju je pretukao, pevačica Nataša Bekvalac se bori sa emotivnom krizom. Ogrebotine i podlivi od udaraca jednog dana će zaceliti, a da li će nestati i oni nevidljici ožiljci?! Prema rečima Natine prijateljice, to se neće dogoditi uskoro.

– Još uvek noću ne može da spava, budi se i plače. Iako smo svi uz nju, ona ovo mora sama da pregura. Samo ona zna kako joj je. Nataša je skoro bez imalo energije i volje za životom. Sve ju je ovo jako iznenadilo jer je maštala da će sa Lukom ostariti. Ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da bi on digao ruku na nju – kaže Natašina prijateljica, koja nije želela da joj objavimo ime.

Natašina prijateljica je dodala:

– Nisam htela da joj stajem na muku isti dan, samo sam joj kada sam čula šta se dogodilo poslala poruku, a posle dva dana sam je posetila. Bilo mi je žao kada se rasplakala i rekla: Očgledno je da ne umem da izaberem, ponovo nemam sreće u ljubavi. Tri puta sam izigrana, a sada i pretučena. Zar je moguće da mogu toliko lošu procenu da napravim?! Tri puta sam bila uverena da radim pravu stvar i svaki put se ispostavilo da sam pogrešila. Nemam snage više, ne mogu da verujem da mi je to uradio. Čime sam to zaslužila. Luka me je uništio jer sam bila uverena da je drugačiji od ostalih, a ispao je najgori. Ne boli me samo telo od njegovih udaraca već i duša što sam ovo doživela i što sam sama uprkos tome što sam okružena pažnjom i ljubavlju porodice i prijatelja.

Teško donela odluku da ga prijavi

Natašina prijateljica kaže da joj se pevačica poverila koliko joj je bilo teško da prijavi nasilje i zatraži lekarsku pomoć, jer je znala da će to alarmirati medije i celokupnu javnost.

– Rekla mi je: Znala sam da će kad pozovem hitnu ili odem u Urgentni centar, oni pozvati policiju, ali nisam imala kud. Želela sam da plati za to što mi je uradio, bila sam i uplašena da se ne vrati i ponovi isto, ali nemam snage ponovo da budem na stubu srama i slušam kako svako ima verziju istine šta mi se i zbog čega dogodilo. Još uvek sam fizički i emotivno slaba zbog porođaja i svega što nosi to stanje. Ne smem da plačem, moram da budem jaka zbog Katje i Hane, koja je dovoljno velika da sve razume. Morala sam da skupim snagu i ispričam joj sve iskreno jer svakako će pročitati u medijima – prepričava prijateljica Natašine reči i otkriva da je pevačica potpuno šokirana i zbunjena zbog svega što se dogodilo, naročito što je u Luki videla stabilnu osobu kojoj je mogla da veruje.

– Nataša mi je samo rekla da je saznala da ju je varao, ali nije detaljisala, a ja nisam htela ni da čačkam po živoj rani. Mislim da su tačni navodi i da je on u poslednje vreme počeo puno da pije. Od kada se rodila Katja on je uglavnom van kuće, dok je ona brinula o svemu. Međutim, meni se nije žalila da joj to toliko pada teško, ali verujem da joj je smetalo. Ipak je ona radila dugo u trudnoći kako bi mogli komforno da žive, svili su gnezdo u njenom stanu i planirali odlazak u Čenej, gde je ona renovirala celu kuću. Njoj se sada ceo svet srušio jer svi dobro znamo koliki je ona emotivac.

Treba da ide na psihoterapije

Drugarica Bekvalčeve kaže da su one, kao njene prijateljice, volele Luku, ali da im od početka nije išao uz nju.

– Lako je sada biti pametan i reći “rekla sam ti da nije za tebe”, ali niko nije mogao ni da nasluti da će doći do ovoga da je pretuče. Više smo mislile da nije idealan za nju jer je nekako stalno u šiframa pričao čime se bavi, više je blejao po gradu nego što je radio i nije imao viziju života. Živi od danas do sutra što se Nataši dopalo, ali nije razmišljala kako će se to odraziti na porodicu i kada dođe dete – kaže naš izvor i dodaje da je pokušala da uteši Natašu rečima da je mlada i da treba da bude srećna što ima dve predivne ćerke, da je život pred njom i da se ljubav ne gasi sa Lukom Lazukićem.

– Nataša je do sada bila poput feniksa, svaki put kada je doživela bračni brodolom, brzo je ustala i nastavila dalje. Međutim, čini mi se da ovog puta to neće biti tako. Mnogo preispituje svoje postupke i da li je mogla da spreči ovako nešto, zapravo da predvidi kakav je Luka zaista. Uverena je da je pogrešila jer sve gleda kroz ružičaste naočare i misli da nije realno sagledala Lukine vrline i mane, da je bila zanesena ljubavlju. Osećanja su joj pomešana i svi smo joj savetovali da potraži stručnu pomoć. Lepo je što ima podršku porodice i nas prijatelja, ali samo će realni sud o svemu i pravi savet da joj da psihoterapeut. Ni tablete za smirenje koje pije neće joj pomoći ako čitavu ovu situaciju ne prevaziđe na pravi način – uverena je Natašina prijateljica, koja kaže da ne zna kako da je posavetuje jer se nikada nije našla u sličnoj situaciji, ali da se trudi da joj bude oslonac u ovom trenutku.

Kobna noć

Podsećanja radi, Nataša je pretučena u noći između petka i subote, 13. i 14. aprila, kada je, kako izvori iz policije kažu, izbila svađa zbog ljubavnih poruka koje je našla u njegovom telefonu.

– Bio mi je sumnjiv, uzela sam mu mobilni telefon i našla niz ljubavnih poruka. Probudila sam ga kako bismo kao ljudi porazgovarali, a on me je tukao rukama po glavi i telu – ispričala je Nataša policiji plačući, vidno uznemirena.

To je potvrdila i dadilja Natašine i Lukine ćerke Katje, koja je te noći bila u njihovom stanu na Dedinju.

– Bila sam u sobi, probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sedela i nisam htela da izađem iz sobe. Ništa nisam videla do 10 časova ujutru kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana. Više ga nisam videla – rekla je dadilja Jovana inspektorima.

Istog dana kada se dogodio incident, Luka je priveden na saslušanje.

– Ništa joj nisam uradio, samo smo se malo gurali i čupali. Ona se promenila nakon porođaja i stalno mi ljubomoriše. Kajem se što sam ušao u sukob sa njom – rekao je Lazukić i istakao kako Nataša drami te je njene modrice opisao kao posledicu samo male porodične gurke.

“Nadamo se da će nasilnik platiti”

Pevačicini roditelji i sestre došli su u njen dom u Beogradu čim su čuli šta se dogodilo i danima se ne odvajaju od nje Lukini roditelji od sramote ne izlaze iz stana.

Kako se već pisalo, Nataša nije bila poželjna snajka u domu Lazukića, te Lukini roditelji Borka i Radomir skoro da je nisu ni upoznali. Nakon nasilja koje je počinio njihov sin, od sramote ne izlaze iz stana, u koji se on uselio.

Na prozorima u stanu Lazukića na Novom Beogradu ovih dana su skoro do kraja spuštene roletne, tek pokoji prijatelj svrati da im donese hleb i osnovne namirnice jer komšijama i novinarima očigledno ne znaju šta bi rekli. Ipak, Lazukićev otac u prvi mah na poziv medija i pitanja o incidentu, odgovorio je mirno.

– Luka pije kafu sa ženom i detetom, a vi pišete nešto drugo – rekao je Radomir, ali se prava istina ubrzo saznala.

Komšije kažu da Lukini roditelji ne znaju šta ih je snašlo, od njegovog venčanja sa Natašom pa do ovoga što je sada učinio.

Natašina porodica

Natašine sestre Kristina i Dragana ujedno su pevačicine najbolje prijateljice, te su joj u ovom trenutku najveća podrška. Kako je Dragana u trenutku kada je pevačica pretučena bila na odmoru u Egiptu, ona je prvo Kristinu obavestila šta joj se dogodilo i zajedno sa njom otišla u policiju i na preglede. Ubrzo je u Srbiju sletela i Dragana, dok su Natašini roditelji iz Novog Sada stigli brzinom svetlosti.

– Svi su neutešni i žele samo da Nataša bude dobro i da Luka plati za sve što joj je uradio. Kristina je posebno besna, preplakala je sa Natašom kada je čula celu priču jer su njih dve jako vezane. Dragoljub i Mira ne znaju šta ih je snašlo, utučeni su i tužni jer su tek počeli da prihvataju Luku jer su u početku bili protiv tog braka. Ne mogu da veruju da se to dogodilo i pokušavaju na sve načine da pomognu Nataši savetima i razgovorom da prebrodi ovu krizu. Preuzeli su i brigu o unukama dok Nataša ne stane na noge malo i ne dođe sebi. Svi su izbezumljeni, ali se trude zbog Nataše da ostanu jaki – kaže naš izvor blizak porodici Bekvalac, što je potvrdio i Natašin tata Dragoljub.

– Nataša je javna ličnost i strašna stvar joj se dogodila. Verujem da će nadležni kazniti počinionica, kao i sve nasilnike. Nasilje u porodici je jeziva stvar. Nisam dobro, kao ni niko od nas – rekao je Bekvalac, koji je ubeđivao ćerku da dođe da živi kod njih neko vreme u Novom Sadu.

U Natašin stan svakodnevno dolazi sestra Kristina sa ćerkom Petrom, kako bi se devojčica igrala sa Hanom i time i njoj olakšala ovaj stres. Najstarija sestra Dragana potpuno je razočarana postupkom još uvek aktuelnog zeta:

– Stvarno nemam reči.

Gala svadba sa Dačom

Natašina ljubav sa bivšim vaterpolistom od početka je bila pod lupom javnosti. Svi su im predviđali dug i srećan život jer su bili mladi, lepi i uspešni. Posle samo nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su se tajno venčali 2005. godine. Sve se odigralo posle Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje.

– Rekla sam Dači: “Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena”, a on mi je odgovorio: “Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano”- pričala je Nataša, a ubrzo se kao kruna njihove ljubavi rodila ćerka Hana.

Razvod

Dačina saobraćajna nesreća unela je nemir u njihov brak, a ubrzo nakon oporavka kao bomba je odjeknula vest o razvodu. Nakon šest godina ljubavi, stavili su tačku.

– Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Molim vas. Nikad nije onako kako izgleda. Neću vam više pisati, potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje – poručila je tada Nataša, dok su mediji pisali da ju je Dača varao sa izvesnom Milicom, medicinskom sestrom.

Tajno venčanje sa Ljubom
Nataša i rukometaš Ljuba Jovanović zabavljali su se nekoliko meseci nakon njenog razvoda sa Danilom, a onda su raskinuli i tri godine je svako lutao svojim putevima. A onda su obnovili romansu i u januaru 2015. godine se venčali u tajnosti. Osim kumova, njihovom venčanju nije prisustvovao nijedan član porodice. Na večnu ljubav zavetovali su se u opštini u Novom Sadu, a novosadaska barbika je sa Ljubom planirala da provede život.

Ipak, u martu 2017. godine, bez mnogo medijske pompe oni su poništili bračne zavete.

Nadala se da je sa Lukom “treća sreća”

Ubrzo nakon razvoda od rukometaša, Nataša se obrela u zagrljaju IT stručnjaka Luke Lazukića, koji do tada nije bio poznat javnosti. Iako je u martu stavila tačku na brak sa Ljubom Jovanovićem, već u aprilu se pričalo o njenom novom izabraniku. Nataša i Luka su se venčali 25. septembra prošle godine, na Ibici, uz prisustvo najbližih prijatelja, gde je svadbena žurka trajala do zore. Mlada je već bila u blagoslovenom stanju, a ćerkica Katja na svet je došla 28. februara ove godine.

– Ja ne znam da napravim razliku između zaljubljenosti i ljubavi jer sam veoma emotivna. Nikada nisam znala da se postepeno zaljubljujem. Uvek je to bila prava eksplozija emocija. I uvek sam slušala samo svoje srce – rekla je nedavno Nataša na pitanje o svom odnosu sa Lukom.

O njihovoj ljubavi šturo je pričala u javnosti, verovatno poučena prethodnim iskustvom. Nakon venčanja na kojem je uzela njegovo prezime, Nataša je život sa Lukom nastavila u svom domu. Lazukić je iza sebe imao brak iz kojeg ima ćerku, a Natašaina naslednica Hana nastavila je da živi sa mamom i očuhom. Taman kada je novi član pre mesec i po dana ušao u njihov dom, svi su bili uvereni da je Nata konačno pronašla sreću. Kuća u Čeneju bila je spremna da se presele i tamo nastave da svijaju gnezdo.

Ljubav sa Vladom bez papira

Javnosti je bila izložena i Natašina veza sa manekenom i pobednikom “Survajvera” Vladom Vuksanovićem. Njih dvoje su se zbližili u junu 2012. godine kada su zajedno na Tajlandu snimali spot za njenu pesmu. Vlada je inače u rijalitiju bio dobar drug sa njenom sestrom Kristinom, te je ona kumovala ovoj vezi. Rastali su se početkom 2014. godine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *