2

Nakon velike porodične tragedije, Žika Todorović otvoreno o PLANOVIMA i POVRATKU POSLU

Jedan od naših najpoznatijih i najcenjenijih glumaca Žika Todorović za sobom ima veliki broj uloga na malim ekranima i velikom platnu.

Žika Todorović i njegova supruga zajedno su već više od 20 godina, a publika će čuvenog glumca uskoro imati prilike ponovo da ga gleda, dok ćete više detalja pronaći u nastavku.

Žika Todorović je u decembru prošle godine doživeo veliku tragediju, kada mu je preminuo trogodišnji sin, nakon čega se glumac povukao.

Žika Todorović u novoj seriji “Žigosani u reketu” igra muzičkog producenta, a tu njegovu ulogu mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Ipak, on sa snimanjem svojih scena počinje tokom avgustu, a s obzirom na to da sa Bjelogrlićem, koji stoji iza serije, sarađuje dugi niz godina, pitali smo ga da li se i ovaj put raduje novom projektu.

– Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom na seriji “Žigosani u reketu”, a takođe se radujem i drugoj sezoni serije “Senke nad Balkanom”, koja počinje da se snima u septembru, a čiji sam deo ekipe – rekao je Žika.

– Još nisam pročitao scenario jer tek treba da zaigram u avgustu, tako da počinjem da se pripremam ovih dana za set – dodao je za “Scenu” Žika Todorović.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *