Nakon smrti oca pevačica je otkrila JEZIVE DETALJE NAPASTVOVANJA: “Seku je seksualno zlostavljao, a nas tukao”

U javnost je isplivala jeziva ispovest pevačke zvezde, koja je odlučila da otkrije svoju prošlost i do detalja ispriča kakvo zlostavljanje je preživela u detinjstvu.

Preminuli otac kralja popa Majkla Džeksona iza sebe je ostavio jedanaestoro dece, a njegov režim odgajanja je bio užasan.

Muzički menadžer Džo Džekson napravio je pop zvezde od svoje dece, a na samrti im nije dao da mu priđu. Juče je preminuo u 89. godini od raka pankreasa. Njegov životni san bio je da bude poznati bokser, ali nakon rođenja ćerke Rebi morao je da odustane od toga i da krene da radi kako bi finansirao porodicu.

Kada je njegov sin Tito uzeo gitaru u ruke i počeo da svira, ugledao je priliku da kroz decu ostvari toliko željenu slavu, piše “The Sun”.

– Nismo smeli da imamo prijatelje, nakon škole dolazili smo kući i vežbali. Ako bih pogrešio, uhvatio bi me i svom snagom bacio o zid, majka je mislila da će me ubiti – rekao je svojevremeno Majkl Džekson kada se prisećao početaka “Jackson 5”.

La Toja Džekson (62) je u svom memoaru 1991. godine iznela istinu o njegovom odnosu sa njenom starijom sestrom Rebi (68).

– On je moju sestru seksualno zlostavljao i dirao, samo ona to nikada neće priznati – rekla je La Toja nakon što je njena porodica demantovala njene izjave o Džoi i porodici.

Džo je svoju suprugu Katerinu Džekson (88) varao 25 godina sa svojom sekretaricom. Četvoro njegove braće i sestara i Majkl, u startu nisu bili osuđeni na normalno detinjstvo.

Umesto brižnog oca, imali su “čudovišnog” menadžera koji ih je trenirao sa električnim kablom u ruci.

– Drago mi je što sam bio tako strog, jer da nisam, nikada ništa ne bi bilo od njih. Pa, pogledajte kakve sam zvezde napravio – priznao je Džo u jednom intervjuu.

Njegov način odgajanja je ostavio tragične posledice na sinove, a na Majkla koji je tada imao tek 14 godina, najviše. Zvao ga je “nosonja” jer je Majkl imao veći nos od svoje braće. To ga je doživotno obeležilo i imao je toliko operacija nosa da je na kraju morao da nosi “nosnu” protezu.

– Izgubio sam samopouzdanje, a u javnosti sam pokrivao nos rukom jer mi je rekao da me se zbog nosa srami – izjavio je Majkl Prema svojim kćerima Džo je bio nešto blaži, ali jedna od njih nije bila pošteđena zlostavljanja oca menadžera.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *