NAJPOZNATIJA GUZA INSTAGRAMA (FOTO): Ne kačim puno fotografije na kojima se vidi moje lice. Njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam

Jedan od 10 najpraćenijih Instagram profila u svetu jeste profil devojke iz Njujorka po imenu Džen Selter (21), i to, ni manje ni više, zbog njene pozadine.

U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam, kaže dvadesetjednogodišnja Džen.

Sa preko 2,2 miliona pratilaca, među kojima se nalazi pop zvezda Rijana, Dženin profil je poznat kao najpopularnija guza Instagrama.

Pažnju fanova, kojih je iz dana u dan sve više, krade njena, po mišljenju mnogih, savršeno izvajana guza.

Džen je najpre postavljala svoje fotografije iz teretane, a sa svakom novom na kojoj je u uskim helankama u kojima dolazi do izražaja njena pozadina, broj fanova je rastao.

“U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam”, kaže Džen.

Ona priznaje da njene slike mogu da budu malo više “upečatljive”, ali njen fitnes režim je urodio plodom – ne samo da je postala inspiracija milionima, već je potpisala i svoj prvi ekskluzivni ugovor sa poznatim proizvođačem fitnes opreme.

Svakodnevni treninzi i zdrava ishrana doveli su do savršenih rezultata jer ova mlada fitnes zvezda važi za jednu od najzgodnijih dama na svetu.

Upravo zbog toga smo pronašli vežbe koje Džen praktikuje, a sledeće tri sigurno možete izvesti kod kuće ili u dvorištu.


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *