Sifra za face

Najludji vicevi u martu!

Časna sestra u vozu , prekoputa nje sedi žena, super obučena.
Gospođo, dobra vam ta bunda? – Bila sam na večeri s jednim gospodinom, lepo smo proveli ostatak večeri i kupio mi bundu. Zgleda nju časna pa je ponovo upita: Odakle vam te čizme? – Bila sam pre par dana isto s jednim gospodinom na ručku, odveo me kući i kupio mi čizme. A taj skupi nakit? – Bila sam na kruzeru, upoznala kapetana i kupio mi nakit. Kad se časna vratila u samostan, fra Jozo kuca na vrata, a časna: – GUBI SE SA VRATA NE TREBAJU MI TVOJE KARAMELE.

Mujo ima sina Muj’cu, i kad je mali napunio deset godina, kaže njemu Mujo: – Sine, vreme je da te naučim neke stvari o mami, tati i bebama. Muj’ca pogleda oca i kaže mu: Ne želim znati ništa! Tata, obećaj da mi nećeš ništa govoriti! Mujo u čudu gleda sina i upita ga o čemu se radi, a Mujica plačnim glasom kaže: – Kad sam napunio šest godina, rekli ste mi da ne postoje vile i patuljci. Kad sam napunio sedam, rekli ste mi da ne postoji Deda Mraz… I ako mi sad kažeš da ne postoji seks, moj život stvarno neće imati smisla!
Plavusa

Uhvati svestenik zlatnu ribicu koja mu kaže da će mu ispuniti dve želje ako je pusti. Svestenik pristane i kaže: – Moja prva želja je da ne želim više biti svestenik! Ribica mu na to uzme Bibliju iz ruku, i pita ga za drugu želju. – Moja druga želja je da sam bogat, a da ništa ne moram raditi. Besna ribica mu vrati Bibliju u ruke i izdere se na njega: – Ma, koga ti ovde zajebavaš!

Dolazi Mujo u banku, razgleda oko sebe, gura ruku u džep, pretura po džepu i službenica već nervozna pa ga upita: – Jel’ dižeš ili ćeš da staviš? Mujo već nervozan pa joj kaže: – Dižem boba, dižem!! Službenica gleda kako on prevrće po džepovima pa mu kaže: – Jel’a šta to tražiš više po džepovima? Mujo i dalje pretura po džepovima pa joj ljutito kaže: – Ma čekaj bona, ne mogu da nađem pištolj!!!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *