Aca Lukas

NAJLEPŠE VESTI! Velika radost za Acu Lukasa, stiže PRINOVA! Otkriveni detalji!

Njegovoj sreći nema kraja! Aca Lukas je ovih dana presrećan, a najveći razlog za radost nije nastup pred Beograđanima za doček Nove godine, već je privatne prirode.

Pevač će, kao što je već poznato, za nekoliko meseci postati deda, a kako Alo saznaje, njegova ćerka Miljana očekuje dečaka.

– Iako Lukas ima sinove Lazara i Andreja i ćerke Miljanu i Viktoriju, cela njegova porodica navijala je da se rodi još jedan dečak. Otkako je Miljana saopštila radosne vesti, njena braća ne mogu da sakriju oduševljenje što će postati ujaci dečaku. Čak i kada im je rekla da je u drugom stanju, cela folkerova porodica bila je složna u stavu da prvo unuče u nizu mora da bude muško. Čak su joj u šali govorili da se devojčici neće toliko obradovati kao dečaku – rekao je za dnevni list izvor blizak pevaču.

On nastavlja:

– Otkako je saznao da će postati deda, Aca je odlučio da se malo uozbilji i da započne spokojniju fazu života. A još kad im je ćerka saopštila da čeka dečaka, njegovoj sreći nije bilo kraja. Jednostavno, to ga je toliko obradovalo i malo je reći da je srećan što lepim vestima može da završi ovu godinu, uprkos svim turbulencijama.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *