Najbolji recepti, Brzi recepti, Laki recepti, Video recepti, Kolaci, Torte, Peciva, Hrana

Crna limunada

Svi pričaju o crnoj limunadi koja topi salo i čisti otrove. Pitali smo nutricionistu da li je crna limunada prevara

Ako ste u potrazi za jednostavnim i prirodnim sredstvom koje će vam pomoći da oporavite i očistite svoj organizam od nagomilanih toksina, imamo pravu stvar za vas!

Reč je o crnoj limunadi koja je prošle godine postala pravi hit u svetu i to ne bez razloga. Ovaj napitak jeste klasična limunada, ali kao što joj i ime govori – crne je boje i daleko je delotvornija i zdravija.

Crnu boju limunadi daje aktivni ugalj, a upravo je ovaj sastojak zadužen za detoksikaciju, ali i niz blagodati kao što je smanjenje nadutosti i otečenosti, te snižavanje holesterola.

Ovaj prirodni napitak takođe daje energiju i otklanja umor, a da je u pitanju zaista nešto vredno pažnje smatraju i nutricionisti.

“Aktivni ugalj se daje za čišćenje creva i sprečavanje temperature kako kod odraslih, tako i kod dece. Reč je o pomalo zaboravljenom leku, ali je i dalje u pitanju sjajno preventivno sredstvo. Dakle, ne samo što pomaže kod detoksikacije, već pomaže i kod dijareje, svih stomačnih problema, sprečavanju nadutosti. Naravno, obavezno ga nabavljajte u apoteci”, potvrdila je delotvornost ovog napitka nutricionista Branka Mirković.

Sastojci:

*Sok od 1 1/2 limuna

*2 kašike meda

*4 čaše vode

*1 tableta aktivnog uglja

Priprema:

Staviti sve sastojke u blender i mutiti oko pola minuta. Ako želite ubacite u čašu i dve kockice leda i krišku limuna.

More from Najbolji recepti

“Debela, odvratna si. Gadiš mi se! Pogledaj se na šta ličiš!”. A onda je Maja rešila da smrša i za 10 meseci izgubila je 45 kilograma!

Debela

Maja Astaloš (49), nutricinista iz Beograda Vojnička disciplina, i eto rezultata – Debela, odvratna si. Gadiš mi se! Pogledaj se na šta ličiš! – urlala bi Maja Astaloš u sebi i na sebe svaki put kod bi se pogledala u … read more

SULUDI napitak od 3 sastojka koji brzinom svetlosti TOPI SALO i skida centrimetre u struku! Internet korisnici KUNU se u efikasnot OVOGA!

Nutricionisti savetuju da je ovakve napitke najbolje piti na prazan želudac, rano ujutro, jer tako imaju najbolji efekat. Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludeo je internet zajednicu. Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava … read more

Domaća Nutela, zdravija i mnogo jeftinija od kupovne!

Nuttela spremanje

Palačinke sa kremom i plazmom ili palačinke sa nutelom i plazmom nije isto! Nutela daje palalinkama ukus koji palačinke svrstava u pravu poslasticu. Nutela namazana na hleb, sa mlekom je idealan dorucak. Ali nutela ima i jednu manu, preskupa je … read more